Melosum34 [silindi] eşim Mirza istiyor aslında Miran ismine de uyumlu diyor oğluma ama bana kaba geliyor
Melosum34 Beblj çok güzel isim çok beğenirim bu ismi eşimle anlaşamıyoruz bu yüzden hiç beğenmiyor böyle isimleri
Melosum34 [silindi] eşime göre bu tarz isimler saçmaymış ilk oğlanın ismini ben koydum diye ona fikir danışıyorum hep 70 lik dedelerin isimlerini buluyor bana inanamazsın belki ama bir ara hogır olsun dedi hogır nedir ya🤦🏻♀️
[silindi] Melosum34 hogır ne kız 🤣🤣🤣🤣 ya isim konusunda eşe danışmak güzel evet ama 9 ay ben taşıyorum isim konusunda da diretmesinler bir zahmet
Melosum34 [silindi] ya fikir soruyorum adama kulaklarım kanıyor resmen gönlü olsun istiyorum ikimizin çocuğu sonuçta ama bulduğu isimler yani taş devrinden kalma 😀
[silindi] Melosum34 haksjsksks hogırın anlamı neymiş 🤣🤣🤣 diğer isimler anlamsız geliyormuş ya beyfendiye 🤣
Rabiamina Melosum34 rüyanızda görmüşsünüz bence daha anlamlı ben olsam isim de hoşuma gidiyorsa koyardım
CaglaBaykus Melosum34 o sizin vicdaninizla olan muhakemeniz ama eşinizden önce olmus biridir. Siz de izi yoksa sorun olmaz ama eşiniz ne der bilemem. Böyle bir düşünceniz varsa burada seçenek sunmayabilirdiniz🥰
Melosum34 CaglaBaykus seçenek sunmak değil aslında rüyamda rahmetli dedem daha 10 haftalıkken bu ismi oğluma koyuyordum erkek olduğunu öğrenince de etkilendim yazmak istedim eşim sorun yapmaz