Smbemdy Ayrıntılı ultrason zamanim.geliyor tavsiye edeceginiz özelde ayrintili ultrason yaoan doktor perinatolog varmi? Ali bey ve sedat umurun muayenehanesinde bir bayan doktor var demislerdi ismini hatirlamiyorum giden varsa bana numarasini verebilir mi?
Sydaglsen Smbemdy ilker ali çerçiyi tavsiye edebilirim. Kendim dahil 4 kişi bu doktora gittik detaylıya gerçekten çok memnun kalırsınız sizde
seymat98 Smbemdy Sebiha hanımdan bahsediyorsunuz özel numarası yok ama kliniğin numarasını arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben kendisinde yaptırdım detaylı mi çok memnun kaldım. 1 saat kadar sürüyor siyah beyaz ultrason ve renkli de veriyor. 15 gün sonra ücretsiz 2.kez çağırıyor detaylı için 😊
Sel_in_ Smbemdy İlker ali çerçiyi tavsiye ederim Şuan klinik açtı daha yeni 1 sene öncesine kadar sakarya devlet hastanesindeydi oradayken birkaç ay perinatoloji bölümünde yattım çok güzel ilgilendi ve cok memnun kaldım
seymat98 Smbemdy vereyim 532 769 36 altmış dört . Belki sıkıntı olur diye sonunu yazıyla yazdım numara verebiliyor muyuz bilmiyorum