aysegulpolat121 Mavipatik lula travel aldım bende 😂 havale ile gonderim sagladim 8845 e aldım. Sorunsuz binsin bebisler insallah
Queen3524 aysegulpolat121 Elfnr_ Bende sitesinden alacağım indirim varmış sitesi güvenilir mi ilk kez alışveriş yapacağım bilemedim o yüzden Mavipatik
aysegulpolat121 Elfnr_ bende cok kararsiz kaldim ama travelin agirligi ile kabinin agirligi ayni olunca travel tercih ettim 😌
aysegulpolat121 Elfnr_ bakalim insallah birazdan elime ulasacak videolarda pek bi fark goremedim ama insallah zorlamaz travel beni☺️
aysegulpolat121 Queen3524 tabikide guvenilir dün siparis verdim birazdan elimde kargom ve ilk siparisim degil park yatagida ordan aldim😌
Elifff4321 Bende çok kararsızım bu ara mido 2 serisinin videosu çıkıp duruyor önüme kullanışlı gözüküyor ama bilemiyorum hiç alıp kullanan var mı
aysegulpolat121 Elifff4321 simdi teyit ettim lulayı sürümü kolay katlanması eh diyelim pusetinin iç malzemelerini biraz ucuz yapmıslar gibi ama genel olarak basarili😌
Sedakrt aysegulpolat121 ben 2019da elele ranger almıştım. 5 sene oldu hala taş gibi şimdi 2. Hamileliğim iyi ki satmamışım onu kullanacağım. Tabi o zaman 1500 ₺ idi🥲
aysegulpolat121 Sedakrt ay ne aldar guzel simdi baktik bizde puseti biraz kıydırık yapilmis diger turlu suru falan iyi 😌