Mavipatik aysegulpolat121 uzuun süre araştırma sonucu lula modelini aldım. İlk izlenim taş gibi araba 😁 Daha kullanmadıkk ama özellikleri olsun sağlamlığı olsun memnunuzz
HazelSeren aysegulpolat121 bende elele var ilk oğlumda almıştım pusetli ve büyük yatagıda var ayrıca memnunum cok
Sedakrt aysegulpolat121 ben 2019da elele ranger almıştım. 5 sene oldu hala taş gibi şimdi 2. Hamileliğim iyi ki satmamışım onu kullanacağım. Tabi o zaman 1500 ₺ idi🥲
Mavipatik aysegulpolat121 travel benim aldıgım. İnterne sitesinden bakın bakacaksınız hem videolu özellikleri falan baya ayrıntılı açıklamaları var. Kabin boylarda var onlarada göz gezdirinn
aysegulpolat121 Mavipatik esimle o modele daha dun baktik hem fiyat acisindan hemde gorunuste güzel gorunuyor hangi renginden aldiniz acaba
Mavipatik aysegulpolat121 gri aldım ben . Bencede aşırı fiyat performans ürünü diğer tutmuş bilindik markalar bana cok pahalı geldi 🤔
aysegulpolat121 Mavipatik Evet malesef 3 yıl kullanacak kullanmayacak butceyi zorlamaya gerek yok zaten her şey şu an pahalı ☺️
HazelSeren aysegulpolat121 evet 5 sene sonra 25 haftalık hamileyim sadece oğlum kullandı ikinci oğluma şimdi😀
aysegulpolat121 HazelSeren bende 25 haftaligim❤️ oh ne kadar guzel ikinciler masrafsiz saglicakla alin insallah kucaginiza
Mavipatik aysegulpolat121 9 küsurdu internet sitesinde aynı olması lazım hala siz kaca aldınızz 😁 hayırlı olsunn
Queen3524 aysegulpolat121 Elfnr_ Bende sitesinden alacağım indirim varmış sitesi güvenilir mi ilk kez alışveriş yapacağım bilemedim o yüzden Mavipatik