seda_ay ay evet ya aynılarını yaşadım ama bak ne düşündüm biz eşimle ilk sene korunduk o sene bana neden çocuğun yok inşallah olur dediklerinde özgüvenlş bir şekilde zamanı var henüz erken istemiyoruz diyebiliyorken
Sonra biz isteyip olmayınca onların aynı lafları ağır gelmeye başladı insanlar değişmeyecek bunu kabul edeceğiz önce sonra kendimizi toparlamamız gerekiyor yine özgüvenli cevap vermemiz gerekiyor ve herşeyi bilmelerine gerek yok kendime daha dik durmayı daha rahat cevap vermeyi öğretmeye çalışıyorum gerekirse de çok detaya burnunu sokanları tersleyeceğim artık
Bende istemez miyim çocuğum olsun, olsa sen mi bakacaksın Allah Allah kuzum sende kendini benim gibi toparlamaya çalış psikolojimiz ne kadar iyi olursa bebeğimizin olacağı günler yakındır teknoloji gelişti hem gerekirse tedavi ile olur gerekirse borçlanırız ne yapalım
Ben tedavi kısmına da kendimi çok zor alıştırdım ama yeni yeni düzeldiğimi hissediyorum inşallah seninde bir sonraki gebeliğin sağlıklı ilerler sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻