Hatice4136 Merhabalar bişey sormak istiyorum rahim filmi çektiren varmı ? Ağrısı nasıl oluyor ? Neler yapıldı rahim filmi sırasında
Eylley Hatice4136 cihaz iyiyse hiç ağrın olmaz. Ben Şişli ecomarda Cevat Bayrak hocaya çektirmiştim hiç ağrı acı yaşamadım. Cihazın kalitesine göre ağrı durumu değişiyor hoca öyle demişti
emineeeeeeeee Hatice4136 anestezi almadan yaptırdım çok pişman oldum baya ağrım oldu yaptırdığım gün baya kötü geçmişti canım seni korkutmak istemem herkesin aynı olmaz gittiğin hastane cihaza da bağlı tabiki
kumsal__ Hatice4136 cihaza bağlı canım benim ilkinde hiç sancım olmamisti süresi dolunca doktor tekrar istemişti ikinci ilkine kıyasla sancılı geçti ama öyle abartilcak gibi değil çünkü adet sancım bile daha kötü oluyor süresi dolduğu için 3.kez cektirmem gerekicek
bengonca Öyle anlatıldığı gibi bir ağrı yok. Anlık basınç hissi gibi. İşlem bitince de bitiyor. Regl ağrısı çok çok daha fazla öyle düşün. Hiç korkma yani. Bazı kadınlar bunrahim filmi konusunu çok abartarak anlatıyor, ben film çektirip sinemaya gitmiştim 😂
bengonca Hatice4136 canım idrara sıkışık oluyorsun. Sonra alttan muayene gibi bir aleti vajinana koyuyorlar. İlaçlı bir su ile yumurtalıklarını kontrol ediyorlar. Maksimum 5-10 dk sürüyor. Önünde bir ekran var zaten sende görüyorsun. İzlerken zaman hızla geçiyor zaten. Hiç korma.
Rosegold Hatice4136 korkulacak bir şey değil kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar Kolaylıkla geçer zor bir işlem değil sadece panik olmaman lazım kendini rahat bırak anestezi almaya da gerek yok bence bir de benim sağ tüpüm kapalıydı ilaç sıkarken açılmış ona rağmen acım olmadı Sadece değişik bir his sanki içini yıkıyorlar böyle 😂 Çamaşırına Pet takmayı unutma ilaç geri akıyor işlem sonrası iki gün lekelenme oluyor o kdr
Rosegold bengonca bengonca İdrara sıkışık mı yapıldı size şaşırdım Bana işlem öncesi lavaboya gitmem gerektiği söylendi
bengonca Rosegold ayyy histereskopide mi idrara sıkışıktım. Şimdi siz söyleyince bi düşündüm. Emin olamadım. İdrara sıkışıklık halini unut emin değilim 😂 gerisi anlattığım gibi 🌸
bengonca Rosegold ben 2018 de çektirdim rahim filmini. Çok olmuş tabi ama hiç ağrım olmadığını ve çıkışta Müslüm filmine gittiğimi hatırlıyorum 😂
Rosegold bengonca bence rahim filmi çok ağrılı çok sancılı çok zor geçti diyenler devlet hastanesine çektirenler cihaz farkı oluyor bence bu yüzden de insanlar korkuyor yaptıraamıyor ben de çok korkuyordum ama geçti gitti
bengonca Rosegold evet olabilir. Ben şişlide Cevdet hocaya çektirmiştim. Ama bazı hanımların gerçekten acı eşiği fazla fazla çok fazla düşük, ya gerçekten acıyor yada kimseyi kötülemek değil niyetim ama fazla nazlılar. Özelde çekilip çok ağrıyor yerimden kalkamıyorum diyeni de gördüm. Biz herhalde seyit onbaşı olduk artık 😂
Deeerya Rosegold özel de çekildim güle oynaya girdim girişteki yardımcı bayan ilk kez mi çekilecek dedi evet deyince elimi sımsıkı tutabilirsin korkma dedi bende stres tavan yaptı kişiye göre değişir ama gerçekten şiddetli adet ağrısı girdi ve çeken uzmanda giyinirken eşin yanında olsun yavaş kalk koluna tutun baş dönmesi olur dedi
Eylley Sizdenbirii1 Bende sizin gibi çok korkarak gitmiştim. Hiç tedirgin olmayın, inanın çok rahat geçiyor. Sadece kasıklarınızda bir basınç hissedeceksiniz o sırada derin nefes alın bu kadar. Çabuk bitiyor zaten şimdiden geçmiş olsun. Bana güvenin yarın yazın nasıl geçtiğini ☺️
Sizdenbirii1 kumsal__ ilacı. Verirken değil de rahme böyle ince bişi yerleştiriyorlar ya ben ondan korkuyorum ya acaba zor mu