Patito__ Senayilmaz1 baya baya pozitif artik bu da sahte deildir herlde Siz kan verin direk Hayirli olsun
Senayilmaz1 Patito__ Valla gördüğüm yalancı pozitiflerden sonra tam güvenemedim.Teşekkür ederim yarın kan vericem
Senayilmaz1 Serya3 Prodoctor erken gebelik adetim bi kaç aydır düzensiz 39 40 günde bir şuan 3 gün var
Senayilmaz1 Fraublt-31111 hayır hiç belirtim yok pilatese başlayacaktım ne olur ne olmaz test yapayım dedim öyle çıktı biraz da hissettim.
Mucizeem__ Senayilmaz1 herhangi bi sancı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti de hissetmediniz mi benimde 2 gün gecikti ve hiç bişey hissetmiyorm adet de olmuyorum anlamadım negatif göre göre artık test yapmak gelmiyor içimden
Tutar13 Senayilmaz1 hayırlısı olsun canım insallah gebelik görünüyor hemde baya baya insallah saglıklı bir gebelşk olur kan verince bizede haber et 😍
Bseldatgain Senayilmaz1 inşallah hamilesindir canım 🩷🥹 ama testin anne ben burdayım diyor haber et bize sonucunu
Mucizeem__ Senayilmaz1 anladım benimde 2 gün gecikme oluyor ama ben 13 Aralıka kadar beklemek istiyorum ve hiç bi belirtim de yok normalde adete yakın çok sallantılı ☹️
Senayilmaz1 Mucizeem__ o zaman sizde bir test yapın bence varsa çıkar zaten niye bekliyorsunuz içiniz rahat eder.