Meriel gezentianne çok teşekkür ederim, hepsinin sağlıklı, bereketli, başarılı, huzurlu olsun ömürleri. Ne kadar güzel kızınızın ismi de 💕 Dünya’nızdan Barış hiç eksik olmasın 🥰
FNK Bebekmert Aras a karar verdik biz hem anlamı hem söylemi çok güzel ne demode ne çok tikican dengeli bir isim bence 🥰
denizin__annesii BusrAsil2019 Aynen öyle ama takma böyleleri ile konuşmaya değmez cahiller çünkü boşver sen 🥰😘
Seed- Ardennnnn amin amin birşey sorcam ya sizin Arden de çok sabırsız mı isminin anlamında sabırsızlıkta var benimki çok sabırsız hatta 33 hafta doğdu o kadar düşünün 😂😂
BusrAsil2019 denizin__annesii çok hadsiz biri sene bilmem kaç olmuş hala böyle ırkçılıkların devam ediyor olması ne kadar üzücü.
Ardennnnn Seed- aynen öyle biliyomusun çok azimli ama bı o kadar sabırsız bişi yapamadığı da sinirinden ağlar 😅 aa bizde 36da doğdu suyunu patlattı paşam 😂😂
denizin__annesii BusrAsil2019 kesinlikle katılıyorum işte kendini bı şey sanıyor bı kaç isim önermiştim kendince küçük aklıyla alay etmeye çalıştı aldı cevabıni ama böyle insanlar laftan anlamaz istedin kadar rezil de etsen utanmazlar 🥴
Seed- Ardennnnn maşallah gerçekten isimlerinin anlamlarını taşıyorlar. Benimkide çok azimli hırslı rabbim bahtlarını açık etsin
BusrAsil2019 denizin__annesii ya evet o kadar mutsuz biri ki herkese sataşmış gördüm bende . Mutsuzlukla beslenen sevgisiz bi varlık. Böyleleri ile muhattap bile olmamak gerekiyor dışlamak gerekiyor aslında. Ne diyelim Allah kalbine güzellik versin çünkü kimse böyle bir anneye sahip olmak istemez.
Ardennnnn Seed- kesinlikle tasiyolar ben çok inanırım o yüzden gerçekten anlamlı isimler koymak gerekir ☺️ amin amin insAllah 🙏
Civcivimmbenim Zuzu45 He Iğdır’da yada Hakkari’de yada mardinde yada Diyarbakır’da Ne olmuş ne ima ediyorsunuz?!!?