Cacaege Meriel oğlumun ismi Çınar babası başka oğlum olursa ardıç koycam demişti şimdi tuhaf geliyor bana koysam mı koymasam mı bilemiyorum
gezentianne Cacaege Birine daha yazmıştım Çınar’a bir başka ağaç olan Ardıç çok yakışır. kız olursa da Defne yakısır🥰 Benim oğlum Barış🕊️ Kızımıza da Dünya düşünüyoruz🌎
Cacaege gezentianne içime sinmiyor babası çok istiyor onuda kırmak istemiyorum bakalım daha zamanımız var, barış da dünyada çok güzel isimler sağlıkla gelsin kuzularımız
gezentianne Cacaege Saolun sizin de sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Yine bakarsınız içinize sinen🥰 Çınar’a uymuyor ama ben Güney,Tuna,Ekin isimlerini de beğeniyorum
gezentianne Meriel Oğlum 5 yaşına girecek adı Barış🕊️ Şimdi de kızımız Dünya’mız geliyor💕 Sağlıkla alın Barış’ı kucağınıza,adıyla yaşasın ismi gibi kötülüklerden uzak sevgiyle,bereketle,aydınlık içinde bir ömrü olsun🙏
Meriel gezentianne çok teşekkür ederim, hepsinin sağlıklı, bereketli, başarılı, huzurlu olsun ömürleri. Ne kadar güzel kızınızın ismi de 💕 Dünya’nızdan Barış hiç eksik olmasın 🥰
gezentianne Mrsacar Oğlum 5 yaşına girecek adı Barış🕊️ Şimdi de kızımız Dünya’mız geliyor💕 Sağlıkla alın Barış’ı kucağınıza,adıyla yaşasın ismi gibi kötülüklerden uzak sevgiyle,bereketle,aydınlık içinde bir ömrü olsun🙏
Mrsacar gezentianne Amin inşallah teşekkürler 🥰 bu aradan benimde bir kızım var adı Doğa sizde Dünya koyucakmışsınız adıyla yaşasın inşallah çocuklarımız 💙💖
BusrAsil2019 Zuzu45 bir şey söyleyim mi şiddete karşıyım ama seni evire çevire dövmek isterdim ırkçı köpek!!