Gelsin Erkek Bebiş İsimleri 💙
Kıvanç 🌞 kızlar çevrenizde tanıdığınız Kıvanç var mı nasıl bir çocuk oluyorlar☺️
denizin__annesii nerde yaşıyorsunuz hakkaride şırnakta heralde isimlere bak şaka gibi
Zuzu45 Yo Almanya da yaşıyorum zuzudan daha iyi gibi bence bu benim fikrim size soran olmadı
Zuzu45 olmdi kendi oğluna Zuzu koyarsın tamamı boş yorum yapma bana uğraşamam bb
Mahinur-12 güzel bir isim bende çok beğendim eşim de bizde Alparslan üstünde duruyoruz da bakalım 🌸
Bebekmert İlk oğlumun ismi Ali Akif, ikinci olacak ona da Enes Taha koyacağız inşallah 😇
Bebekmert Oğuz Kaan 🥰
Erkek olsaydı Baran koyacaktık 🩷
Bizde Çağatay koyacağız Allah nasip ederse
Bebekmert biz ikinci adını emre koyucaz karan ve çağan arasında kaldım hala karar veremedim😀
Ömer Asaf koyacağız bizde su an 30+4😉
Bebekmert uygar ve erdeniz dısında erkek ismi beğenmiyorum bu ara 😀 diğer isimler hep sıradan ve herkeste var degisik ve guzel bir tek bunları begeniyorum benim gibi degisik ve guzel isim arayanlara belki fikir olur🙏
esi33 ay evet aslani da begendigimiz soyleyince hele neden bu kadar agir isimler koyuyosunuz cok yaramaz olur falan dedi herkes ama biz kulak asmadik esimle
Her yerde aynı isimleri görüp duymaktan gına geldi ve oğluma asla isim bulamayacağım korkusu başlamıştı ki tesadüfen eşimle aynı anda aynı isme denk geldik üç gün önce: Miran ❤️