denizin__annesii servansmom evet daha önce ilk oğlumda koymayı düşünüyordum ama akrabalarimisdan biri oğluna koydu bu ismi o yüzden vazgeçtim o zaman lar
Melisa_kznsl Mahinur-12 güzel bir isim bende çok beğendim eşim de bizde Alparslan üstünde duruyoruz da bakalım 🌸
SMB haniferesko biz de oğluşumuza boran ismini düşünüyoruz En çok eşim istiyor ben ikinci isim de arıyorum kararsızım 🫠
esi33 Gulsena09 aa bizimde oğlumuzun adı ateş oluyor size de çok tepki geldi mi başlarda😂🤭çok yaramaz olur falannnn hatta bana şeytan ateşten yaratıldı diyen bile oldu ama çok güçlü bi isim bence ateş dünyada su kadar önemliiii😂🩵
Gulsena09 esi33 ay evet aslani da begendigimiz soyleyince hele neden bu kadar agir isimler koyuyosunuz cok yaramaz olur falan dedi herkes ama biz kulak asmadik esimle
Karanfil_ esi33 yiğenimşn ismi ateş ve bildiğin ateş gibi isim çok önemli ne koyarsanız onu taşıyorlar
Cacaege Meriel oğlumun ismi Çınar babası başka oğlum olursa ardıç koycam demişti şimdi tuhaf geliyor bana koysam mı koymasam mı bilemiyorum
gezentianne Meriel Oğlum 5 yaşına girecek adı Barış🕊️ Şimdi de kızımız Dünya’mız geliyor💕 Sağlıkla alın Barış’ı kucağınıza,adıyla yaşasın ismi gibi kötülüklerden uzak sevgiyle,bereketle,aydınlık içinde bir ömrü olsun🙏
68pembemavi01 Bebekmert Asil Kerim Kerem Asaf YiğitAlp Alparslan Yusuf İslam(oğlumun isimi) Kağan Kaan
Seed- tugceci Arden diğer anlamı sabırsız isminin anlamını oldukça taşıyor 33 haftalık doğdu kendisi 😂 Arel ismi de çok güzelmiş
Eminesss Bebekmert Henüz cinsiyeti belli değil ama erkekse Hamza düşünüyoruz inşallah 🥰 Diğer beğendiğim isimler Eymen Emir Mert ☺️