1Kelebek1 3 gün sonra kızıma kavuşacam ama çok korkuyorum 🥺 Benim gibi 12 aralıkta sezeryan günü alanlar ne durumdasınız 🌸
Minnakbiri 1Kelebek1 ben de 12 aralığı bekliyorum ilk doğumum hem korku hem heyecan 🥹 ailemden de uzağım tek başıma düşünüyorum ne yapacağım nasıl olacak diye inşallah kolay atlatırız ❤️
yalandunyaa 1Kelebek1 canımmmmmm karnına tülbent yada büyük muslin sar karnımız lökce gibi içi boş olcak Destek versin bize tecrübeye sabit. Her yürüşte arabya eve dönerken evde falan bagla kuzum
nazli_akdu 1Kelebek1 12 Aralık sabah saat 09.00 da 2. Bebeğim için sezeryanım var ilk kızım 30 aylık en çok onu ihmal etme ihtimali beni korkutuyor 🥹
1Kelebek1 Babyybabyyy Sanırım her ikiside bende arkamda oğlumu bırakacam aklımdan çıkmıyo bi yandan ameliyat korkusu sadece ordan beni çıkarsınlar gerisini her türlü atlatırım 🥺
yalandunyaa Babyybabyyy ben oğlumu yanıma alacağım tek kislik açılan koltuklar var Orda uyutcam eşimle annem sandalye de uyuyacak. Doktorum da senle kalsin Dedi 😄
1Kelebek1 Minnakbiri ay inşallah 🤲 eğer özelde olacaksa doğumun doktorumdan ameliyat öncesi sakinleştirici vurmasını işte ben söyledim kontrole gittiğim zaman tamam yaparız dedi belki faydasını görürüz
1Kelebek1 yalandunyaa Ben korse takarım dedim ama doğumdan hemen sonra takılıyor mu bilmiyorum fazladan tülbent alacam yanıma dediğin gibi olmazsa öyle yapayım
Minnakbiri 1Kelebek1 evet özelde olacak yapıyorlar zaten dedi hemşire arkadaş aslında o andan korkmuyorum ama tabi şu an öyle diyorum o esnada eminim titrerim 😂
yalandunyaa 1Kelebek1 sacmalama benim doktorum asla izin vermedi beni öyle görünce kadın bana acıdı tülbent varsa bağla dedi Takmayı çok istiyorsan 15 gün 1 Ay geçsin
1Kelebek1 Minnakbiri Ben sadece ameliyat anından korkuyorum daha önce kötü tecrübem olduğu için beni ordan bi çıkarsalar gerisini her türlü atlatırım 😄
1Kelebek1 yalandunyaa nasıl takacam komple karnımı sararak mı yoksa ameliyat yerinin üzerinden göğüs bölgesine kadar mı
Mlsaa99 1Kelebek1 38+3 bugun muaynede uyari yapti galiba rahimime eve geldigimden beri agrim var karnım taşlaşıyor
1Kelebek1 Mlsaa99 Özel takipli misiniz sezeryan istiyorsanız çoktan gün vermesi lazımdı genelde 38 hafta yeterli görülüyor ben 35 haftalıkken 12 aralığı istemiştim ve keainleştirmiştik. Bebek kanala girmeden alıyolar çünkü