Meltemzel Kızlarımmm 7 Aralık 114.2 saat 19.00 9 Aralık 422 saat sabah 9.30 Aralarında tam 2 gün yok bile saat farkıyla değer çok artmamışmıı
plajterligi Meltemzel benimde normalden hızlı artıyor, 7-44-166 çıktı 2 gün arayla. 166 dan 5 gün sonra verdiğimde 1596 çıktı, haftaya pazartesi günü randevum var doktorum hem kese hem kalp atışı duyabilir demişti bu hızla devam ederse 10 bini geçmesi gerekiyor
Meltemzel Aslaninannesi_ yaa ben 3000 li değerleri diğer hafta perşembe cuma görürüm diyorduum sanırım bu hafta sonuna görücemm🥹
Aslaninannesi_ Meltemzel daha beta vermene gerek yok bir artık görmen yeterli beta takibi inanılmaz stresli bir şey doktorum de bir artık yeter demişti ilk değerim 94 tü bir kere daha ver yeter dedi 331 çıktı daha verme dedi 6 gün sonra keseyi gördük zaten
Meltemzel Aslaninannesi_ vermeyeceğimm askında şöyle haftaya özel hastaneye gideceğim oda tekrar isterse diye pazar vermek istedim bizim özel hastanede kan vermek biraz pahalı boşuna orda vereceğime bide pazar vereyim diyorum yoksa gerek yokmu kese görürse beta istemez mi
Meltem2910 Meltemzel kese görünce istemez tekrardan bende 2 gün arayla vermiştim yükselince ve keseyi görünce istemediler
Pnrdrsn Kızlar yazılanları gördüm de aklıma takıldı. Ben ilk kan verdiğimde 255 iki gün sonra verdiğimde 480 gördüm. Keseyi de zar zor gördü gibi. Cuma tekrar gidicem. Beta artışı az mi yani şimdi benim acaba ?
Meltem2910 Meltemzel görürler muhtemelen benim 4.haftada görüldü ama herkesin 4 te gözükmüyormuş 2 hafta sonra tekrar gittiğimde bi kese daha gördüler ikiz gebelik yaşıyorum, yani 7.haftaya kadar falan anca görülebiliyor bazen