Gsgsgsgsgs Kürt arkadaşlar yanlış anlamazsa dila ismi Kürtlerin genellikle kullandığı bir isim mi Acaba
nurdaneg0716 Fatma033 bende yeni gebeyim geçenlerde rüya gördüm kızım oluyordu ve adı güneşti inşallah kızım olursa bende adını güneş koymayı düşünüyorum ☀️ adı gibi parlar hayatımıza inşallah
eliff4 Potter58 gel biz bebişlerimize beril koyalım çok koyulan isimde değil daha güzel bence bizde onu koyduk sayılır büyük ihtimalle ☺️
tazeanne23 Mmh70ysr suan hep aynı isimler konuluyor. yani hangi ismi koyarsaniz koyun sınıfında bi adaşı mutlaka olucak😅 o yüzden içimize sineni koyun en önemlisi o
Figen1-2 Biz kızıma Sare ismini koyacağız inşallah. Burada baktım kimse de yazmamış 🥲🥲🥲 ama biz severek koyacağız tabiki 😍
Fundaaaaa perikizmom_ açelya koyacağız inşallah biz 🥲 Alara ve parla da çok istedim eşim pek beğenmedi parlayı Alara’yı da aileler çok farklı söylediği için vazgeçtim 🙈 Açelya bize en uygunu gibi geldi
iremdogu220 perikizmom_ ilk kızımın ismi ÖYKÜ DEFNE ikinciye hamileyim o da kız onun da adını ASYA koymaya katar verdik size de fikir olsun 😊