ulker2017 Burcuk ALLAH Baska dert vermesin🙏 ama kabizlik çok zor, ALLAH Yardimcimiz olsun canim Amin❤🙏💕🌹
PinarOmurAvcioglu Snds ben Yurtdisinda yasiyorum ve burada surubu da var hapi da.doktorum bana surubunu verdi
PinarOmurAvcioglu Snds daflonu hamile kalmadan once kullanmistim ama duphalac kadar faydali degil.Duphalac seni zorlamadan max 2. Gun icinde duzenliyor.Ac karnina icilince faydasi da artiyor.Secim yapmam gerekirse duphalac diyorum
PinarOmurAvcioglu HlyaracGzel Her doktorun tavsiyeleri farkli olabiliyor.burada tecrubelerimizi paylasiyoruz ama en iyisi tabiki doktorumuzu dinlemek
ulker2017 HlyaracGzel ben doktora gitdim oda bana duphalac önerdi ama 2-3 defa faydasini gordum sonra hic faydasi olmadi
NurGrlek YamurKarabulut bendede çatlak oldu sanırım iki gündür ağrı ve kan geliyor dışkıda normal Doğum için sorun oluyor mu bu durum bilginiz varmı benim yeni oldu 35 haftalığız 😏 hayattan soğudum resmen
YamurKarabulut NurGrlek sanmıyorum sorun olacağını ama doktoruna söyle fitil felan veriyor çok rahatlatıyor ilerlememesi için .. çatlakta bıçak kesini gibi bi his oluyor gaz ve dıskılama yaparken .. hemoroid ise sızlama el gelen şişlik felan oluyor
YamurKarabulut Snds maalesef oluştuktan sonra YÖK 🙁 ama bunlar arardı değil ben 3. Kutusu kullanmaya başlıcam haftaya . Zaten son ayda ilaçlara kaşı problem olmuyor
Snds YamurKarabulut cok zor ya ilac falan fayda etmiyo napcami sasirdim. Agliyorum artik. Bebege zarar olmaz insallah bn cekerim bu rahatszligi bebegime bsey olmasnda zzarar vermesinde
YamurKarabulut Snds bişi olmaz m etme ...hiç şurup içme beslenmeni düzelt 4 tl su iç bol posalı besinler tüket..doktorun zaten sana tedavi dğzenler