Patito__ SMB sonrasi var cnm Allah omir verirse tutcz insallah yapalim zaruri seyler oldu bnmde seker tansion ve bn Ramazanda tutamicm. Sonra tutcm insallah onemli olan niyet kyfi birakmiyoruzki.
SMB Patito__ tabiki çok doğru Allah biliyor be zamandır tutayım diyorum bebeği düşünüyorum kendimi devdegil Susuz gıdasız kalsın istemiyorum vicdanım çok rahatsız olur. Allah nasip ederse sonrasında inşallah tutarız
Mejsa Diamondstallion zaruret halinde oturarak kılabilirsiniz ilk haftalarda secdeye gittikçe yemekler ağzıma geliyordu kusar gibi oluyordum bir dönem oturarak kıldım karnım büyüdüğünde aynı durumda olsam yine oturarak kılarım önemli mesele devam edebilmek
mucizem-21 SMB ben 24 haftadayım aynı zamanda çalışıyorum 6 gündür tutuyorum akşam ezanı erken okunduğu için beni çok zorlamıyo şimdilik ☺️
SMB mucizem-21 ya ben de zorlanacağımı sanmıyorum zaten şekerden dolayı çok kısıtlı yemek yiyorum Ama çok su içiyorum Bebek zarar görür mü diye korkuyorum Kendim için hiç korkmuyorum Siz tutunca Bebekteki hareketler nasıl azaldı mı yoksa ?
Ftmnnr Diamondstallion bende otururak kılıyorum çünkü eğilme kalkma hem zor hemde riskli olabilir birisinin dediği gibi Allah kapısına gelenleri geri çevirmez önemli olan niyettir keyfe keder oturarak kilmiyoruz sonuçta 🤷
Diamondstallion Ftmnnr Aynen öyle. İnan içim panik oluyor bir şey olur mu bebeğime diye. Diğer yandan ya rabbim kılabilirdin neden kolayı seçtin diye sorar mı diye…. İşte öyle bir karmaşa yaşadım ☺️
mucizem-21 SMB hareketlerinde hiç fark yok açken de oynuyo 😀 geçen ay kahvaltı yapamadan muayeneye gitmiştim doktor zor muayene etti yerinde durmuyodu maşallah 😀
mucizem-21 SMB hafta içi 5 gün tuttum peşpeşe haftasonlari işlerim daha yoğun oluyo diye ara vereyim dedim
Diamondstallion Ahra elhamdülillah çok haklısınız. Rabbim dualarımızı da namazlarımızı da kabul etsin çok teşekkür ederim. 😘❤️
Diamondstallion SMB amin canım inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı da namazlarımızı da ❤️ teşekkür ederim cevap için.
Diamondstallion Ayse0575 Allah yardımcınız olsun sizin de. Çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️ rabbim kabul etsin.
Diamondstallion superstar_00 Elhamdülillah. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizin de yardımcınız olsun, geçmiş olsun ❤️🙏🏻
superstar_00 Diamondstallion Teşekkür ederim benim bebeğim doğdu 29 aylık size de zamanında sağlıkla güzel doğumlar diliyorum.
Diamondstallion De25 Keşke kuran da öğrenebilseydim. Bir türlü yapamadım işte kendi eksikliğim… Allah kabul etsin. Şimdi aklıma öğrenmek yeniden düştü. Allah razı olsun ❤️