mervehzall Merhaba kızlar, 34+5 teyiz migde ağrısı ve yanması yaşıyorum gece sebepsiz yere uyuyamıyorum sabah 7 de uyuyorum 10 da uyanıyorum 😒 kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum böyle olan varmı yoksa sadece benim böyleyim ya
meryinthemood mervehzall ben 30. haftadan beri öyleyim bir ara söylemesi ayıp ne yiyebiliyorum yediğimi de zaten çıkarıyordum ilaçla anca kendime geldim hala daha yanıyor yemeklere göre 🥹
Busraaaaaaaa16 mervehzall bende 35 haftalık hamileyim çok halsiz hissediyorum kendimi sürekli yatmak istiyorum
aysegul2812 mervehzall aynı durumdayızzz benimde mide yanmam çok arttı gece sürekli uyanıyorum ki zaten gebeliğin başından beri uyku problemi yaşıyorum yalnız değilsinn 😌
Erkekannesiiiii mervehzall bende sen gibiyim canım 34 +4 haftalıgim mide yanmam çok fazla uyuyamıyorum gündüz uyuyorum
mervehzall meryinthemood Bende ilk 4 ay 16 kilo verdim tam düzeldim derken şimdide migde yanması çıktı artık kasılmalarda başladı uyuyamıyorum bacak agrısıda eklendi Allah bize yardım etsin😕
mervehzall Busraaaaaaaa16 Maalesef bende öyle kan ilaçlarımı vitaminlerimi alıyorum öglen mutlaka 4 saat uyuyorum özellikle kahvaltıdan sonra şekerimde yok ama kafam kalkmıyor yastıktan 😌
mervehzall aysegul2812 Uyku problemi çok zor bebişler gelmeden uykumuzdan olduk neyse canları sağolsun da biz uymasakta olur 😌💖
mervehzall Erkekannesiiiii saat şuan 05:22 ve bende gram uyku yok nu süreci değerlendiriyorum en azından hastane odası süslermizi hazırlıyorum en azından bahane oluyor yoksa kafayı yiycem 😒
Yaseminmur26 37 den bildiriyorum mide yanması geçmedi hala ama yediklerime dikkat edince biraz daha az oluyor
mervehzall Yaseminmur26 lansor çok işe yaradı en az 3 gün migde yanması yapmıyor neden daha önce kullanmadım diyorum tavsiyemdir doktorum yazmıştı ama işe yaramıycagımnı düşünerek içmemiştim iyiki içmişim büyük rahatlık
Smilesra mervehzall gebelikte kullanılır mı ki midem çok kötü şuan kramp giriyor ağrım yanmam çok fazla
iremarsln37 mervehzall 34+4 mide yanması ve yorgunluk bende de var. Çok bir iş yapamıyorum artık. Uyku konusunda geç uyuyabiliyorum ve sürekli bölünüyor uykum . Gunduzlrri de uykum geliyo hep
mervehzall Erkekannesiiiii Hastane odası için kapı yazısı aykalı balonlar tül vs aldım kapı süsü için bu sadece misafirler içinde kolanya yapıyorum konsepte uygun malden çikolata ve mumlar yaptırıyorum mumları kırk Mevlüt’ü içinde kullanıcam bu şekilde