plajterligi Kayzennn iki hamileliğimde de 6 haftalıkken öğrendim kalp atışları vardı, bu 3.gebeliğim ilk defa betayla öğrendim 4+5 de kontrole gittim doktorum beta artışıma göre 6+0 da çağırdı kalp atışını da duyarız dedi, tahmini 9-10 bin olmuş olacak betam
Melike1001 Kayzennn ben ilk 5+3 te gittim keseyi gördük iki hafta sonra çağırdı doktorum 7+4 te duyduk
Kbradll Kayzennn benim geç döllenme olmuştu sata göre 7+3 de doktorun usgsinde 6+5 haftalık da duyduk
ReyHalVe21 plajterligi benimde testim pozitif yarın kan vermeye gidicem inşallah kimyasal falan değildir bu üçüncü bebiş olucak benim de çok heyecanlıyım çokta mutluyum. 11 aralıkta doktor randevumuz var inşallah kese görünür 🥹🫣🫠😶🌫️
Kayzennn Melike1001 bende tam 5+0 da gittim çok küçük dedi keseyi gördük çok sukurde 10 gün sonra gel dedi duyarız inşallah dedi kalp atışını ama randevu bulamadım
plajterligi Kayzennn yok pazartesi günü 6+0 olacak, geçen cuma günü beklenen adet tarihimdi yani henüz gecikmenin 3.günündeyim bugün 5+0 gözüküyor benim adet döngüm 30-32 gün civarında
Melike1001 Kayzennn ara ara bak bazen açıyorlar tekrar randevu ama duyarsın inşallah için ferah olsun
saglikciaanne Sat göre 6+5 bugün gittim göremedim perşembe tekrar cagirdi geçtiğimiz perşembe de 7800 du betam umarım hersey yollundadjr
Kayzennn saglikciaanne ben anlamadım benim bir kere tek betama baktılar kasık ağrım vardı her ihtimale karşı ilaç almamak için aile hekimliğinde kan verdim adetime 3 gün vardı ve 259 ile öğrendim haftaya kadın doğuma görün dedi bir hafta sonra gittim işte 5+0 da keseyi gördüler ama hiç artış falan bsey yaşamadım yani bsey yapmadilar
saglikciaanne Kayzennn sizde aslında değer düşükken ogrenmissinjz iki günde bir kan tahlili alıp yükseliyor mu diye kontrol ediyorlar normalde
Kayzennn saglikciaanne evet bnde öyle biliyorum ama bakmadılar çok şükür kese göründü bir sıkıntı olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum
Yaseminbasdag Kayzennn benm de artışa bakmadılar ben kendim iki kere kan vermiştim öyle gitmiştim doktora ama zaten göründüyse keseniz betaya gerek kalmıyor
plajterligi ReyHalVe21 ayy inşallah😍 benim 3.gebelik ama nasip olursa 2.bebiş olacak🥹 oğlum var 2 yaşında ondan sonra 3aylık hamileyken zorunlu kürtaj oldum bu 3.gebelik şu an sorun gözükmüyor ama 2.de kötü deneyim yaşadığım için biraz pimpirikli ilerliyorum maalesef