Canm-oglum21 Kızlar bildiğiniz üzere cumartesi 4 civarıydı özelde kan verdim maddi açıdan özele tekrar gidemedim sağlık ocağında verdim 41,6 çıktı çok düşük gibi geldi😭
Patito__ Canm-oglum21 hastaneler arasin cok fark cikiyor İki gun sonra tekrar saglik ocagindan kan verin Buyuk ihtimal hastane farkidir ozelde daha fazla cikior beta.
Eda42_ Canm-oglum21 Niye öyle düşünmüyorsunuz ki değeriniz artmış güzel düşün güzel olsun Allah’tan gelene ne yapabiliriz kii nasibinde varsa seninledir zaten yoksa da ne yaparsak yapalım olmaz dua edelim artış olmuş iki gün sonra da tekrar verince belli olur sağlıklı olup olmadığı
Eda42_ Canm-oglum21 Bazı doktorlar yüzde 60 artış bile olunca normal diyor sizinki öyle olmamış mı da ne olursa olsun en iyisi iki günde tekrar kan vermek doğru sonuç alınır artış güzel devam ettiği sürece
Eda42_ Canm-oglum21 Anlıyorum sizi dediğim bu işte o zaman ne yapabildiniz hiçbir şey maalesef ki insanız anneyiz üzülüyoruz ama elimizden geleni yaparız dua ederiz stres üzüntü bebek için olacak şeyler değil ki güzel düşün güzel olsun herşey yolunda gider inşallah
Canm-oglum21 kardelenimm ilk değer cumartesi saat 4 gibiydi ve özelde verdim bu sonuncuyu da41,6 da sağlık ocağında
kardelenimm Canm-oglum21 ilk sonucunuz 25 çıkmış iki günde bir 2 katı çıkması beklenir sizinde öyle çıkmış zaten. Stres yapmayın çook yeni zaten