Yaseminbasdag Derya7753 eylül ayından beri kullanıyorum hle h9A2dcer 9 kilo yazıyor internette ben valla uğraşmadan atıyorum karışık
Anneyimmmben Derya7753 2 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Yalnız şöyle söyleyeyim kurutma makinasına neredeyse hiçbir çamaşır uygun değil genellikle etiketlerde kurutmaya uygun olmayan ürünler makinaya atılınca azda olsa çekiyor. Çekmiyor diyenlere inanmıyorum ben piyasadaki en pahalli en kaliteli ürünü kullanıyorum. Eğer kıyafet uygun olmazsa azda olsa çeker ama ben pek sorun yaşamadım kiyafetlerimde çekse bile çok anlaşılmıyor
DamlaSnmez 1 senedir Altus kullanıyorum çok memnunum çekme küçültme yapmadı bu sizin program bilginize bağlı doğru programa atarsanız bi sorun yaşamazsınız
Bezelyelerimm Derya7753 benım annemde aeg var ve cıdden cekıyordu kıyafetlerımı küçülttü hep bundan korkuma kurutma almadım ama en son dayanamadım aldım arkadasımın tavsıyeyesıne göre bosch seri 4 aldım ben gram cekmıyor cıdden çok memnunum hayatım kolaylaştı
Yaseminbasdag Derya7753 ben sanırım gri olanı söyledim benm griydi var ama beyazı da annem kullanıyor
DamlaSnmez Derya7753 Altus Al 91 Yb 9 kilo olanı almıştım ben çamaşır makinasıyla birlikte oda aynı marka aynı model
Bhgdf Profilo 4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım yün kıyafet hariç herşeyi atıyorum çekme olmuyor kupkuru çıkıyor makine biter bitmez içinden çıkıyorum ütü bile istemiyor
ibcmom Derya7753 evet maalesef bende taksitle almıştım baska yolu yok 😂 hooverı da cevrem cok övüyor ama benim çamaşır makinesinin üstüne kurulmuyordu garanti sıkıntıya giriyordu o yüzden almadım
ibcmom ben yün de atıyorum, dün kücük yollukları da attım. düsük ısıda uzun süreyi seciyorum bisey olmuyor. elimden gelse kedimi atıp yanına kendim de gircem istenmeyen tüylere son ekdjd
Derya7753 ibcmom benim o kadar bütçem yok yaaa normalde almıycaltım ama ocakta doğum yapcam çocuk için lazım olacak