R-veyda44 Smr28 ilk doğumum biraz daha zordu dikişim çok oldu ama bu hem güzel geçti hemde 2 dikişim oldu
Btl_3347 R-veyda44 maşallah ne güzel, Rabbim banada böyle güzel kolay doğum nasip etsin, ama bebeğim ters 37 haftalık gebeyim dönmemiş hala doktor sezeryan olabileceğimi söyledi 🥺
Sunamalatya R-veyda44 merhaba bende ilk doğumumu eğitim araştırmada yaptım ama yanıma kimseyi almadılar telefonumu dahi almadım yanıma hala sistem o şekilde mi ilerliyor birde Battalgazi hastanesini öneriyorlar bilginiz var mı orayla ilgili
R-veyda44 Sunamalatya benim kayınvalidem yanımdaydı telefonumda yanımdaydı yani çok güzeldi devlet hastanesi Battalgazi de seçenek az kuvez falan yok orada ama.yinede bebekte bı kompikasyon olursa başka hastaneye gönderiyorlar ambulansla
Sunamalatya R-veyda44 siz ne zaman doğum yaptınız ben iki yıl önce yaptım ozaman kimseyi almadılar yanıma bide pek ilgilenmediler
Sunamalatya R-veyda44 doğum zamanı ayrı bir odada çatala çıkarak doğum yaptırıyorlardı şimdi sistem değişmiş mi