Burcu3572 Yeni üye oldum 21 haftalık hamileyim bu programı çok beğendim hamilelik nasıl gidiyor kızlar ..
Burcu3572 tugbamehmetbaki bilemiyorum sürekli bebeğin harekerlerini hissetmeye çalışıyorum inşallah daha netleşir kaç haftalıksınız
Burcu3572 Bktkzycnyt evet ya keşfediyorum bende okuyorum boyna yazılanları dalıp gidiyorum güzel bir program
Gunesibekliyoruz Ben de yeni uyeyim... bebegin hareketini hissetmeyenlere tavsiyem hissettikleri anda kime benzesin istiyorlarsa ona baksınlar. Biz esimle bebegimizin down sendromu olma riskine karşı test yapmıştık, risk olmadigini öğrendiğimizde sarilip ağlarken kıpırdadı kizim 👶 babasina bakiyodum ben... inanir mısınız bütün dopler vs çekimlerinde ultrason verilerinde babasının kopyasi 😂 boy dudak burun kas ayak el hepsi... gecen gun doktor yazik diyor ki alninin açıklığı biraz anneye benziyor 😂😂😂 baska bisey bulamadi kadin... tabi kucagimiza alinca göreceğiz ama bizde durum bu oldu
ebrarmom08 Burcu3572 aramıza hosgeldin 🤗 16 haftaligz agri kesiciye ragmen hic gecmeyen bas agrilarim haricinde sukur iyi giidyir 😌
tugbamehmetbaki Burcu3572 izmir ödemiş te oturuyorum ilçede hastane var Oraya gidiyorum kontrolleri m
ebrarmom08 Burcu3572 az once gene ictm maaalesef dayanamiyorm inan gece bile gecmeyen bas agrisi bu nasi bisyse