Portakalina elime bir rapor vermediler . Sisteme girilmiş rapor var as önerildi hasta tarafından reddedildi yazıyor zaten onu muayene girmeden sordular kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz diye . Bana biraz baktı bebeğin pozisyonu dönük olduğu için kalbini görmemişti böbreklerde de genişleme var dedi 1 ay sonra hem kalbini görürüz hem tekrar böbreklere bakalım dedi ama sonuca bebeğin pozisyonundan dolayı kalbi goremedigini 1 ay sonra muayene önerildi vs gibi yazmışlar ama oysaki benim muayene saati baya gece kaldığı için benden sonra hasta var diyerekten muayeneyi bitirdi baktı benden sonra hasta olmadığı için gel tekrar kalbini görmeye çalışalım belki döner dedi her neyse biraz daha bakmaya devam etti ve kalbini de gördü böbrekler için aynı şeyi söyledi ancak sonuca böbrekleri değil de ilk girildiği bilgi kalmış sonradan baktığı bilgiyi girmemiş yani ben hiç bişi anlamadım bu muayeneden mesela USG cihazının çözünürlüğün düşük olması sebebi ile ayaklar eller parmaklara bakılmadi gibi şeyler yazılmış yani anlayacagin ben bu muayeneden hiç bişi anlamadım sizin nasıl geçti neler söylendi