GiZem3434 Bebebebe ya canım bende de iltihap varkası karıları bende de oluyor sen de ne kadar çıktı iltahap kaç haftalık Hamilesin
Bebebebe GiZem3434 ben 33+1 im. Ve ilthap şöyle en fazla 5 olması gereken değer 24 tü üç tane değer vardı onlar bu şekildeydi 🤦🏻♀️
izmirizmmm 32. Haftadan beri şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. önce sağ tarafta başladı. Doktorum beni üroloji dr na yönlendirdi meğer taş düşürüyormuşum .idrar tahlilimi değerlendirdi ve ultrasonla böbreklerime baktı. Sonra sol kasığım ağrımaya başladı.Böyle bir geçmişiniz varsa bunu da bir düşünün derim. Çünkü başka doktor hiç anlamadı normal olabilir diyip geçiştirmişti. Şimdi hiç ilaç kullanamadan bekliyorum doğumu.
milaninannesi izmirizmmm zatwn filme girmeden hoc bir doktor anlamaz ama hamileyken de girilmiyor ki.mecbur doğumu bekleyecegiz
Cellys Bebebebe bebeginizin cinsiyeti kiz mi erkek mi? Derler ya kizlar solda erkeklerde sag da olur diye :)
MelikeAhmet Bebebebe inşallah öyledir yani Rabbim sağlıklı sıhhatli versin ama gönlümden de erkek geçiyor inşallah erkek olur 😁