MelikeAhmet Kızlar 10+5 hamileyim yaklaşık iki gündür sol kasığımda ara ara yoklayan fena bir ağrı var aranızda bunu yaşayan oldu mu sizce nedir bu sol kasık ağrısı endişe edilecek bir durum mu ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bebebebe MelikeAhmet canım ben 33 hftalığım ve o zamnlarda olmasada daha 13 14. Haftalarda başladı ve hala devam ediyo. Ne yürüyebiliyorum ne yataktan kalkaniliuorum ve benimkide solda. Bazen yürürken kalakalıyorum olduğum yerde.
Polo MelikeAhmet ya bu ilk haftalarda adet ağrısı tadında solda sağda ortada oluyo Tabi dr un ne derse o ben yanlş bişe yazmıyım Ayaklarının altına bişe koy dinlen Bana dr um 15 dk geçen bir ağrı olursa gel demişti.
MelikeAhmet Bebebebe peki doktorunuz bunula ilgili birşey söyledi mi yani normal mi , ben bir de kasık fıtığından da şüphe ediyorum acaba var mı falan
Cellys Bebebebe bebeginizin cinsiyeti kiz mi erkek mi? Derler ya kizlar solda erkeklerde sag da olur diye :)
Bebebebe MelikeAhmet valla canım söyledm ve bana normal olduğunu çatının genişlediğini söyledi. Şuan bende düşünmeye başladım resmen fıtık gibi bişey bu mesela koltukta yatıyorum bi yarım saat bir saat yatıp kalkmak istesem asla kalkamıyorum eşim ellermden tutup çekiyo öyle kalkabiliyorum
MelikeAhmet Bebebebe canım bende ondan korkuyorum işte ilk gebeliğim bu eğer gebeyken fıtık olursam acaba bunu nasıl tedavi ediyorlar o korkutuyor beni, internetten bakıyordum sağ sol kasık ağırısını bir de cinsiyete yorumluyorlar sağ kasık ağrısı kız sol kasık ağrısı erkek diyorlar ama ne kadar doğru bilinmez
milaninannesi Bebebebe ayniyiz ama benim o bahsettgiiiniz agri kalcalarimda iki aydirnyatalak gibi yatiyorum basen daha hafif oluyor ama aygaminyere basip kaldirinca daha siddetli basen fitikmj diyorum suan filme giremedigim icin de doktorlar tahminde bulunamiyor kalca siatigi diyolar falan ins dogumdan sonra gecer
Bebebebe Bukadarının da normal olduğunu içten içe düşünmüyorum. Ama sonra herkes olur falan deyince daha önemsemedim. Ki buna kuyruk sokumu da eklendi üstüne bide sol kalçama yel giriyo. Sol tarafım bazen felç oluyo. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
MelikeAhmet Bebebebe evet bak uyuşma bende de oluyor kalçam uyuşuyor sanki üstüne yatarsın ya aynısı oluyor bende de
milaninannesi Bebebebe tamamaen ayniyizz ve gecede iki kez acile gittimm.hic bir tahminleri yok sinir oldum.ya
Serraaa Ah ben onu hala cekıyorum 22 haftamda felan eşimin asagıda oldugunu ogrendm ondan dolayı agrıyormuş
Bebebebe Bide bende iltihap var idtarımda ondan dolayı kasık ağrısıda çekiyorum. Doğurmayı iple çekiyorum. 🤦🏻♀️
GiZem3434 Bebebebe ya canım bende de iltihap varkası karıları bende de oluyor sen de ne kadar çıktı iltahap kaç haftalık Hamilesin
MelikeAhmet Bebebebe sol kasık erkek yazıyordu zaten peki hiç tatlı falan çekiyor mu canın merak ediyorum :)
Bebebebe MelikeAhmet ben senin zamnalrımda herşeye limon sıkarak yiyodum😁 şimdide lokumları tatlıları hiçbişey bulmazsam hurmaları götürüyorum😁😁😁
Bebebebe milaninannesi dimiii ya banada bişey diyemediler pek. Mesela halı yamulmuş sol ayağımla halıyı çekim dedim düzeltmek için öyle bi ağrı saplamdı ki gücü de yok ayağımın. Hele sabahları uyandığımda yataktan kalkmak imkansız.