Gnygns Polo geçtiğini söylüyorlar bebek doğunca organlar geri yerine yerleşcek diyolar.bide gebelikte yükselen progesteron hormonda böbrek büyümesine neden oluyormuş.doğumdan sonra normale dönüyormuş
Gnygns Polo valla zaten tek umudum yenilenmesi ve tekrar tüp bebeğe gerek kalmayıp kendiliğimden hamile kalmak.ben daha birinciyi doğurmadan ikincinin derdine düştüm.tedavi sürecinde yüklenen hormonlar sayesinde bu kadar zor oldu gebelik 😏
Polo Gnygns Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş Var öyl tüpten sonra kendiliğinden hamile kalan :) O da olur inş , sen iyi msjlar gönder vücuduna :)
Gnygns Polo aminnn hepimize inşallah.evet öyle olanlar olduğu için umutluyum bakalım hayırlısı hepimiz için 🙏
Omernur Deryaahmet lokal anestezi yuzde doksan duyuyosun demirin icine girio ciktigini bebekle alakasi yok girisin ama benim ikiz oldugu icin gecis yoktu bobrege eger dayanabiliosan taktirma sakin derimm sana imzalatiolar bi ton dosya bisey olmaz 5 dk diolar ama son karar senin bu arada ozel hastanede oldm yani olamadm coook arastr
Deryaahmet Omernur ah canım kıyamam😥 dayanmaya çalışıyorum inan sen beni anlarsın iki taraf da nefes aldırmıyo ağrıdan. Sen yine yolu tamamlamışsın ben daha 29dayım 😓
Omernur Deryaahmet benimde 17 haftalikken basladi booool su ic yurutmez biliorm ama yurumeye calis hic olmadi serumla idare et ben sabah aksam bile vurunuorm
Omernur Deryaahmet sag 30 haftalikken 31mm di simdi 33 haftalik oldum en son katater olayindan sonra gidemedm korkudan gitmem de
Kubraykut Deryaahmet benimde böbrek taşım vardı onu alıp stent takıldı ama hep bi ağrı var dayanılmaz değil ama hep agriyor iste çok can sıkıcı bir durum inşallah sizinde böyle olmaz
Cemreemine Deryaahmet canim ayni derttem 19uncu haftamdan beri muzdaribim Rabbim sifa versin sana da insaAllah cok kotu bi durum kac kez hastanede kaldim bu yuzden gunlerce ve bebegim surekli rahatsiz oldu erken dogmak istedi ama Rabbim sabrinu verdi bol su tuket onun disinda yapabilecegin pekte bisey yok 😐
Deryaahmet Omernur nasıl dayanıyosun kuzum ağrısına, ağrı kesici alıyo musun ? Bide ne tarafına yatıyosun?
Kubraykut Deryaahmet nerdee 10 gün sanci çektim 5 gününü hastanede geçirdim ama hala rahat değilim hep bir ağrı var doğurana kadar çekicem gibi görünüyor
Cemreemine Deryaahmet suan 34 haftadayim hala agrilarim devam ediyo artarak uyuyamiyorum yatamiyorum hep oturuyorum yatakta oturdugum halde asiri agrim oluyo 😞🤕
Omernur Deryaahmet yatmak mi o nasil bisey sirt ustu carem yok 4 yastik sadece bas sirt kismim da aliorum cogunlukla serumla gecistiriorum.o stenti taktirma olayindan sonra su agri bal gibi gelio canim sen dusun erken dogum olcak bu yuzden bi de ikiz gebelik o ayri bi zorluk
melegmgeliyor0 kizlar benim de sag bobregimde 17 mm buyume vardi. solda da yeni yeni 8 mm lik bi buyume vardi. sol bobregim bebektwn dolayo. sag bobregim de tas tan dolayi tıkandıgindan sismisti. doktor stent takariz buyumeye devam ederse dedi. aylik kontrole gelmemi soyledi. tabi ben bu surecte limonlu su avakado yapragi gilaburu suyu vs kullandim tasim dussun diye. aonraki kontrolum de 18 mm olmustu.buyuk ihtimalle bol su ve limonli su buyumesini engellemisti. diger ay kontrolume gitmeden once internette alkali suyun faydalari diye bi yaziya denk geldim. surahiye su koyup icerisine de yarim cay kaşığı sodyum bi karbonat (aktardan aldim) koyup suyu o sekilde icmeye basladim. 2 hafta sonra kontrole gittigimde bobregim 14 mm olmustu. ben e deneyin bi zatati yok. karbonay suyu alkali hale getrdiginden vucudumuza fayda sagliyor. ph derecesi dusuk olan sularin bize bi faydasi yok. ph yuksek olmasi icin de az da olsa suya karbonat atmak gerekiyor