Gnygns Deryaahmet ben ilaç kullanmıştım antibiyotik.ama hala ağrım var onunla yaşamaya alıştım.ç8k bişey yapılamıyor malesef bol su içmek dışında 😔
Omernur Deryaahmet iki bobrek genislemem ve ikiz hamileyim stent takilcak son care dedilr bobregini kaybetcksin die soktulr amelythaneye narkozda veremiolar uc kere canli canli takmaya calistilar gecis bulamadi dr bobrege en son ciglik attim birak die iki gun kan işedim on kere dogursm oyle aci olmaz kesmis hertarafi suan 33 haftalik oldm dayanamiorm ama carem yok bebekler icin sabrediorm
hohomoromu Deryaahmet o ağrıyı yaşıyan bilir o ağrıyla 3-5 çocuk doğrulur heralde ilk gebelıgımde çektim neyseki son zamanlarmdı yatırdılar agrı kesıcıler antıbıyotıklrr 1 hafta sonra bi nebze durdu sonra doğum olmustu zaten cok zor smdıde korkuyorm olacak dıye 👀😢
Medis Merhaba benimde sağ tarafımda genişleme var ve sırt ağrısı oluyo benimde doktorum çok olursa parol almamı önerdi iyi geldi bana sizde alın bi tane ve bol su içmemi istedi idrar yolu enfeksiyon olmasın diye onun dışında bsiey yapilmiyo maalesef ;(bildiğim bunlar sizin nereniz dhaa çok ağrıyo doktora gittiniz mi
Deryaahmet Medis geçmiş olsun canım, benim ikisinde de genişleme var. 😓 Öyle zor ki ne tarafa dönsem olmuyo, bu hafta Dr. randevum var stent takabilirim dedi bakalım beni neler bekliyo.
Deryaahmet Gnygns geçmiş olsun canım, ağrısı çok zor yaşamayan bilemez cidden. Sabretmeye çalışıyorum da ikisinde de olunca epey zor 😓
Kubraykut Deryaahmet benimde böbrek taşım vardı onu alıp stent takıldı ama hep bi ağrı var dayanılmaz değil ama hep agriyor iste çok can sıkıcı bir durum inşallah sizinde böyle olmaz
Gulcag Deryaahmet yatış vermek istemedi kuzum evde damar yolu açıp serum ve ağrı kesici alarak atlattım. Sıcak su torbası koydum çok su içtim yürüdüm. Serumun amacı tuvalete çıkarmak ve rahatlatmaktı çok işe yaradı 20 gün çektim ama sonra bitti 29. Haftamda yoklamaya başladı sonra 32ye kadar dayandım serumla 35te iyileştim.
Deryaahmet Gulcag tuvalete çıkmamda falan sıkıntım yok kuzum ? Senin acı yanma yapamama vs mi vardı ? Bu arada atlatmana inan çok sevindim. Doğum ağrısından zordur bu dedi doktor resmen 🙁
Deryaahmet Omernur canlı canlı mı takmaya çalıştı kuzum yazık ya 😥 lokal anestezi uygulanabiliyomuş bebeğe geçmiyormuş diye duymuştum, Devlet hastanesi miydi özel mi ?
hohomoromu Deryaahmet Çaresi erken zamanlarındaysan ve böbrek genişlemen ilerlemişse tel takmaları onn dısında agrı kesıcı işte inşallh o duruma gelmez de 😒
Deryaahmet hohomoromu 29dayım daha kuzum, zaten erken doğum falan riskleri varmış ağrının. Tel taktırmanın da riskleri varmış. Her türlüsü zor , bide taktıranlar memnun değil pek sanki 🙁
Gnygns Deryaahmet ben idrarımı yapamıyordum.baya baya ağlıyordum idraryaparken sanki 10 kilo koymuşlar ama çıkmıyordu.meğer böbrekten meshaneye idrar geçişim olmuyormuş.doktorum kesinlikle stand takmam onunda çok riski var demişti.bi arkadaşım.stentden sonra 26. haftada doğum yaptı.hem böbrek ağrısı hem idrar sorunu çekilir dert değil gerçekten.allah yardımcın olsun.sadece böbrek ağrısıyla kalır ve geçer inşallah
Omernur Deryaahmet lokal anestezi yuzde doksan duyuyosun demirin icine girio ciktigini bebekle alakasi yok girisin ama benim ikiz oldugu icin gecis yoktu bobrege eger dayanabiliosan taktirma sakin derimm sana imzalatiolar bi ton dosya bisey olmaz 5 dk diolar ama son karar senin bu arada ozel hastanede oldm yani olamadm coook arastr
Deryaahmet Polo bebeğin böbreğe baskı yapmasından dolayı olabiliyormuş. Başı böbreğe baskı yapıyor, dolayısıyla böbrek sıkışıp şişiyor,büyüyor. O da ağrıya sebep oluyor.
Gnygns Polo geçtiğini söylüyorlar bebek doğunca organlar geri yerine yerleşcek diyolar.bide gebelikte yükselen progesteron hormonda böbrek büyümesine neden oluyormuş.doğumdan sonra normale dönüyormuş