Vildix ben de nergiz kılıç a gidiyorum. İlk hamileliğimde yüzyıl serap simavlı takipliydim ikincisinde de öyle başlamıştım ama doktor değiştirmem gerekiyodu nergiz hocaya denk geldim kendisine devam etme kararı aldım. Muayeneleri kısa sürmüyor ilgili güler yüzlü her kontrolde mutlaka renkli ultrasona da bakar inceler watsaptan yazışabiliyosunuz anlık ben sevdim kendisini şuan 5. Ayımdayım olumsuz bir durum yaşamadım. İlk hamileliğim sezeryan olduğu için bu da öyle olacak ,normal doğumla ilgili düşüncesini bilmiyorum ama inşallah doğumda denk geliriz demişti bi kontrolde dolayısı ile önceliğinin normal doğum olduğunu düşünüyorum. Forumda da kendisiyle ilgili hiç olumsuz yorum görmedim. Daha önce pendik medikaldeymiş zaten ordan buraya geçmiş medikalden tanıdıklarım da çok güzel şeyler söylemişlerdi. Önemli olan doktorla karşılaştığınızda içinize sinmesi aslında herkesin doktordan beklentisi farklı oluyor. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla hastanedeki doktorlar genel olarak iyi, hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏼🌸