superisi35 Ocak anneleri toplanın tanışalımmm nasılsınız nasıl gidiyor, kaç doğum pozisyonu hakkında bilginiz var mı?
Ebbruc superisi35 34+2 nefes darlığı, bel ağrısı oturamama yatamama , sürekli tuvalete gitme ihtiyacı 🥲 son 27 gün
Baharata superisi35 34+3 sürekli burun tıkanıklığı bel ağrıları bi an önce doğum iznine çıkmak istiyorum artık
Luna93 Ebbruc aynisi ya… bel agrisi cok kotu etkiliyor beni, bacagimin arasina cok ince bir yastik koyuyorum, o biraz rahatlatiyor
isiksinem45 ceren-123 Bende aynıyım 32+3 haftaligim artık nefes darlığı çekiyorum bide bugün biraz üşütmüşüm kendimi kırgın halsiz hissediyorum artık kasiklarimin altına baskı oluyor artık herşey yolunda son zamana kadr normal düşünüyorum İlk gebeliğim ama hiç korkmuyorum şükürler olsun sen nasılsın canım hazırlığın felan tamammi
Seyma258 Ben de 32+5 32 den beri bel ve sırt ağrılarım başladı🥹🥹 arada batmalarım oluyor kütük gibi oldum artık🥹🥹
SMB Baharata bugün itibarıyla doğum iznine ayrıldım iki hafta anca çalıştım keşke yapabilseydim 5 haftayı ama sağlık olsun 🤲🏼😿
superisi35 Benim de aynı kızlar 34+3üz biz de tuvalet ihtiyacım çok ve sırtlarım ağrıyor sürekli yatış pozisyonumda sorun oluyor Allah yardımcımız olsun son 39🙏🏻🙏🏻🩷
heyben superisi35 34 hafta, 13 ocağa gün aldık beklerse bebiş 🥲 vajen kemiği ağrısı, hareket kısıtlılığı ve uykusuzlukla devam…
Alya06 heyben bende de var o garip ağrı yürüyemiyorum bazen otururken bile ağrıyor sebebi ne acaba ilk hamilleliğimde hiç olmamıştı
Baharata SMB iyi yapmışsınız bende çok zorlanıyorum sanırum bende ayrılıcam artık siz nerde çalışıyorsunuz
Nilbebek27 superisi35 selaaaaam 33. Hafta :) nefes darlığı ve uyurken kaburga ağrım var ve bacak aramda vajinama yakın çok şiddetli ağrılarım oluyor 9 kg aldım 🥰
Bercestee superisi35 bugün başlayan bel ağrısı. Öldürdü artık. Doğum sanıp acile gittim değilmiş çok şükür. Ocak ortası sezaryen olacağız Allah’ın izniyle
Bluebey SMB Aynen 😅 bende sistitte cikmisti yanma vs yok gectimi bilmiyorum yarin tekrar tahlil yaptircam