Gmom_ Rapunzelll6333 sabrına hayran kaldım ben çok merak ediyorum ya sende bir cesaret versen kan kesin sonuç çıkar sende 13 gün çünkü
minikbebegim06 Rapunzelll6333 prodoctor testle 11 12. pozitif gördüm 13.gün test verdim kanda 13 le öğrendim kan verirsen çıkar canim 😊💐
Rapunzelll6333 Gmom_ korkuyorum kizzzzz valla negatif çıkacak diye ve daha önce kimyasal gebelik yaşadım ya temmuz ayında bu siliklik ile öğrenmiştim cesaret edemiyorum kan vermeye 😭😭😭🥹
_Feslegennn__34 Rapunzelll6333 benim adet günüm aynı böyle cıkmiştı diğer ay ve kimyasala döndü inşallah kimyasal degıldır ama gebelik var
Gmom_ Rapunzelll6333 kurumaya benzemiyor ama benim 10. Günüm bugün dün 4.98 çıkmıştı bakalım bugün ne çıkacak kan verdim yine
Mom6535 Gmom_ benim gecikmenin 13. Gününde 5.42 çıkmıştı artmıştı ama dış gebelik yaşamıştım ben sizin yükselirse geç döllenme büyük ihtimalle 🩷🤲
tazeanne__ Canım merhaba bende adetin 3.günü erken gebelik yaptım negatif çıktı yanlış hatırlamıyorsam gecikmenin 9. Yada 11.gününde pozitifi gördüm. Git kan ver ne olur ne olmaz Mom6535
Rapunzelll6333 Gmom_ inşallah tekrardan yükselir cnm işte bende tam olarak bundan korkuyorudm kiisii diyor 14 ten önce verilen kan testi 25 e kadar iğne etkisidir diye
Dmrts0106 Gmom_ tekrardan yükselme ihtimalide var adetinizi bekleyin bence sabırlı olmamız lazım bu süreçte 🥺🙏