Sevinc44 Emisen7 Yarın 10. Haftaya giriyorum. 8 ocakta randevum var, yurtdışında yaşıyorum ikili uclu tarama yerine direkt DNA’sına bakilan bi yöntem varmis, kandan bakiyorlar. Onu yaptiricammm
hhaziran Emisen7 9+1 den selam 👋🏻 ilk gebeliğimde yaptırmıştım 2 li tarama testini. Bunda kısmet olursa fetal dna yaptıracağım 🙏🏻 çok şükür ne ilk gebelikte nede 2. Gebelikte mide bulantısı yaşamadım. Ama uyku hali ve arada gelen kasık ağrısı devam ediyor. Maalesef kabızlık ve burun tıkanıklılığı yeni güncellenme olarak banada eklendi 🥹
Emisen7 hhaziran ben 2 oğlumdada yaptırmıştım çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah bunda da bişey çıkmaz bebişler büyüdükçe bizede yeni güncellemeler geliyo sanırım 😊 önemli olan sağlıklı olmaları Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bereninannesi__ Emisen7 9+6dayım bende 🥰 haftaya kontrolüm var ikili test düşünüyorum. Bende de kabız değil ama ishal var 🥹
Emisen7 bereninannesi__ ay keşke benimde kontrolüm olsa bebiş iyimi sağlıklımı gelişiyomu çok merak ediyorum dr.a gitmeme 17 gün var inşallah iyidir tüm bebişler Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Noluyoya bereninannesi__ bende ikili yaptıracağım canım inşallah sıkıntı çıkmaz ama sıkıntılı bi durum çıkarsa ftal dna yaptıracağım
Noluyoya Bende 10 haftalık hamileyim verdiğim kiloları daha alamadım hiç iştahım yok ilaca rağmen mide bulantım fazla ne zormuşş anne olmakk
Emisen7 Nilayy95 9+5 olduk 😊 2 hafta nasıl geçicek acaba iyimi sağlıklımı gelişiyomu diye çok düşünüyorum inşallah iyilerdir Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah