Bzkrtdilekunlu PurpleRose Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah Korkularım var daha 1.5 senedir evliyim Bakalım süreç nasıl olacak olumlu olursa yazarım buraya tekrar 💕
Yaseminbasdag Yarın ilk idrarla tekrar deneyin silik çizgi hemen çıkıyorsa kan vermeye gidebilirsiniz
Mamiko_2020 Bende görüyorum 🥰erken gebelikte böyle çıkıyorsa kasette çıkması imkansız zaten,daha çokkk yeni bence☺️inşallah sağlıkla ilerler 🫶🏻
Bzkrtdilekunlu PurpleRose Sabah tekrar yaptım kaset teste birseu yok aynı dün ki gibi hafif silik çıktı az önce lavaboya gittiğimde peçeteye pempe rengi kan geldi ama adet olmadim daha anlamadim kafam karıştı napmam lazim Bilmiyorum
PurpleRose Bzkrtdilekunlu geç döllenme ise yerleşme kanamasıda olabilir. Kan verseniz hem tereddütte kalmamış olursunuz hemde kesin sonuç olur
Feyzaa_Nurr Bzkrtdilekunlu bende 6 gün gecikmede yapmıştım testi silik çıkmıştı kan verdim 350 çıktı bence direkt kan ver canım görsel ekleyemedim benimkini atacaktım ama
Bzkrtdilekunlu Feyzaa_Nurr Yaaa Bilmiyorum kafam allak bullak oldu iyice böyle rengi hafif pempe adet zamanında gelen şeye benzemiyor gibi olsa şimdiye olunurdu bence yine silip baktım hicbirsey yok
Busetacir Bzkrtdilekunlu erken gebelikte çıktıysa hemen sağlık ocağına koşsaydın kan verseydin veya özele koş 6 gün gecikmişsin zaten🙏🏼🥰
Bzkrtdilekunlu Busetacir Bu akşam gidicem inşallah sabah pempe akıntı oldu peçeteye şimdi kahverengi olarak geldi 2 kere peçeteye sildiğimde böyle belirtiler normal mi acaba anlamadım