gizemyil 27+4 teyim boyum 1.60 69 kg ile gebe kaldim suanda 73.7 74.4 arasında gidip geliyorum. Amileligim basimdan beri yememe dikkat ediyorum. Ama genetik olarak ve fazla kilo ile gebe kaldigim icin midir bilmem gebelik şekerim cikti 2 hafta önce şeker testinde. Suanda diyete başladım. Diyete uyarak devam ediyorum. İnşallah kilo almak istemiyorum. Bebek iri doğmasın suyu azalmasin vs diye ….
Yeni_hamis Seciiill yorumları okumadm valla linç mi yedınız alan aldım dedın almayan almadm nedir yanı atla deve değilya hamıleyız alırız veririz çok doğal
Seciiill Yeni_hamis aynen öyle biri 20 kilo almış sizin gibi ayakta duran biri değiliz yatmak zorundayız yazmış bilmiş bilmiş sanki 20 kiloyu ben aldırdım da sinirini benden çıkartıyor herkesin kendi gebeliği istediği kadar kilo alır verir 😂
Hryedz gizemyil ılk etapta 3 kg verdım canım bulantılardan dolayı yıyemedım sonrasında yemeye basladım ama tatlı ıstegım hıc yoktu genelde proteın agırlıklı beslendım aksam ekmek makarna pılav tarzı karbonhıdrat tuketımım mın sevıyedeydı 4 kg aldım su an hamıle oldugum kg dan 1 kg fazlayım yarında dogumum var
ikibaloglanannesi Oğlumda toplam 6 kilo almıştım. Kızıma hamileyim 20 haftalık şu an güncel kilomdayım.
Yaseminince Seciiill 15 hafta henüz almadım zaten doktorum çok dikkatli kilo almaman lazım belli bir haftaya gelince alacaksın gebeliğini de 65 kiloda bitiricez dedi
Aurorares Seciiill sinir stres ne alaka acaba kilo alan insanları burda yeren sizsiniz zayıfız da zayıfız diye kendi adıma zaten zayıftım aldıgım kilo vücut kitle endeksime uygun benm alınacagım bir şey yok 7.ayda kilo almaya başladık burda marifetmiş gibi bununla övünüp diğer annelerin kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz bir sürü insan acaba çok mu aldım diye yorumlamış.Bence önce siz sakinleşin bazıları 20kg almış diye sürekli yorumlarda kendinize destekçi arıyorsunuz :) siz doktor değilsiniz diyetisyen hiç değilsiniz
Seciiill Aurorares hanımefendi siz bi psikolojik destek alın bence ben o yorumları yaparken sizden bahsettim 20 kilo alıp kendi kendine tribe giren siz olduğunuz için siz bu uygulamayı kullanmayı bilmiyorsunuz sanırım 😂😂 isteyen istediği gibi kilo da alır kilo da verir herkesin kendi hamileliği ama siz hamileliğiniz boyunca aldığınız kiloları çok dert eden biri olduğunuz için lohusa dönemine girmeden lohusalık yaşıyorsunuz 😂😂 kilolarınız başınıza dert olmuş malum kilo almadığım için sizi içten içe baya gerdim galiba yoksa tek kötü yorum 100 kişi arasında tek sizi rahatsız etmiş üzüldüm halinize lütfen benim anketime yorum yapmazsanız sevinirim mental sağlığınız iyi durumda değil
Anneccikk_03 Seciiill kiloyu hiç dert etmeyin bebeğiniz sağlıklı olsun, siz sağlıklı olun yeter, benim genetik istesemde kilo alamıyorum, halbuki çok isterdim biraz almayı, ama bebeklerimiz iyi olsun da kilo alınsa da verilir dert etmeyin kendinize
ipos Seciiill 20+2 ben de hiç almadım aynıyım. Daha doğrusu ilk üç ay 3 kg verdim şimdi de bu 3 kg’ı aldım hamile kaldığım kilodayım😬
Seciiill ipos yaa çok iyi aynıyız bende şuan 20+2 deyim aşkım bizler hiç kilo almadığımız için kilo alan bazı gebeler tarafından zorbalığa uğruyoruz gerçekten şaşırıyorum şuan bana yazılan yorumlara 😂😂 aman aman kilo almadığımızı duyan bazı asabi gebişler fazla abarttı bu kilo olayını
gunesnurr0 fndd gebeyken nasıl verilir ki kilo 🤔 3. Aydayım ben öyle bi şey olsa dünden yaparım vallaha
fndd gunesnurr0 az yiyip sık yiyerek bi diyetisyenle görüşmekte fayda var ve pilatese başlayacağım kilo alımım durur en azından