Bende 14+2 haftalık hamileyim. Öğrendiğimde 57,7 kiloyum. Şu an 61,4 kiloyum. Boyum 1.70 gebe kalmadan önce nasıl besleniyorsam aynı şekilde besleniyorum, karbonhidrat tüketmemeye, protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Yaklaşık 7 8 yıldır aktif pilates yaptım fakat ilk üç ay doktor izin vermedi bende her gün yürümeye çalışıyorum evde hafif hareketler yapıyorum çünkü durağanlık hiç bana göre değil. Ben aslında bir şey merak ediyorum hiç kilo almadım diyenlere saygım sonsuz bünye meselesi tabiki. Ama bazen algılayamıyorum hani hormonlardan dolayı vücudumuz su tutabilir ödem olabiliriz ki ben bunu yaşıyorum ara sıra. Demir ilacından kaynaklı kabızlık problemi olabilir. Kan hacmimiz artıyor göğüslerimiz büyüyor. Bir çok neden tartıda artı görme nedeni olabilir diye düşünüyorum. Ben aynada kendime bakıyorum aynı duruyorum kıyafetlerim aynen oluyor karnım henüz çıkmadı fakat 3 4 kilo fazla çıkıyorum. Sonra da ne yaptım ki aldım bu kadar diyorum üzülüyorum açıkçası dikkat etmeme rağmen. Acaba dijital tartıda tartılmak mı hata. Hiç kilo almadım diyenler yani bunu doktor mu diyor size kontrolde yoksa siz haftada bir tartılıp gerçekten hep küsürüne kadar aynı sonucu mu görüyorsunuz merak ediyorum ☺️