Nur2025 Cglayamn polipten sonra bana 3 ay dinlenme süreci vermişti doktorum. Belki biraz daha zaman geçse tutunma iyi olur
Cglayamn Nur2025 aynen biz hiç kendimiz denemedik tedaviye başladık direk ama smdi biraz ara vermek istiyorum kafamdan bi tık çıkartmak istiyorm
Egss Cglayamn Rabbim sana en yakın zamanda hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin Sıkma canını ve Asla Pes Etme
Gamzealptkn Egss amin cümlemize opu da kaç yumurta toplandı senn 1.-3.-5. Gün hangi sayılarla azalmştı bugn benm 3. Gün perşmbe tekrr arycz ama %40 ihtimal gebelk şansı falan ddi laboratuar biraz moralm bozuldu
Gamzealptkn Egss yarın arıycak labaratuarda beni 5. Günüm 3den 5e geçerken çok ölen oluyo ddi çalışan biraz stres oldm sen naptn kese falan gördün mü
Egss Gamzealptkn Merhaba canım Ne durumdasın Biz bugün kan verdik Önümüzdeki hafta pazartesi günü kese görmeye gideceğiz bugün değerim 1500 çıktı
Egss Haticeongun arkadaşım Diyarbakır’da yaptırdım Zeki Akkum hocaya Ve ben bunu kadınlar kulübünde de anlattım zaten sonuç ne çıkarsa çıksın demiştim orada Zeki Akkum hocadan çok memnunum . Gidecek olan herkese tavsiye ediyorum
Gamzealptkn Egss çok sevindm canm beni de şmdi aradılr bugn 5. Gn 5 yumurta dondurulmş gebelik vaadedn ddi ama 4aa-4a -3a kalitedelermiş 5aa yokmuş ama o çok önemli değil falan ddi labaratuar adet olmayı beklicem artk bana da dua et 🤲
Egss Ederim etmem mi beni haberdar et gerçekten bütün dualarım seninle Rabb’im inşallah kucağını doldursun