Anneccikk_03 Fatmanur12345 37. Haftaya girdik, eşimle oğlum uyudu, bende egzersiz yapıyorum, doğum kolay olsun diye, kızçemi bekliyorum doğurmak istiyorum artk
Kuumsaal77 Fatmanur12345 kızımın başındayım uyusun diye yalvarıyorum hayır diyor enerjim bitti artık 🥲
gkklllpppp11 Fatmanur12345 Bu aralar uyku gelmiyor 25 haftalığım bide sürekli mideme ağrılar giriyor şişkinlik falan pek iyi değilim 🙁
defnevedoruk Fatmanur12345 4. kızımı uyutuyorum yorumuda benden gelsin😂 GirlandBoy_Mom Kuumsaal77 Tutaste_
Fatmanur12345 GirlandBoy_Mom yaaa kolay gelsin canım bende öyle oturmuşum eşim nöbette sıkılıyorum öyle
Fatmanur12345 Anneccikk_03 yaaa Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bizde biran önce o haftalara geliriz zaman geçmiyor 22+2 olduk
Fatmaacylnn Anneccikk_03 kaçıncı haftada başladınız egzersize ben daha 31+4 üm ilk gebeliğim ne zaman başlasam bilemedim 32 den sonra başlasam erken mi🥰
Fatmanur12345 Kuumsaal77 Allah yardımcın olsun insallah canim benim allahim bende ne olur öyle olayım o günler gelsin 😍😍😍
Fatmanur12345 gkklllpppp11 aynıyız bende 22+2 olduk bu aralar uykum gelmiyor gündüz geliyor gece oturuyorum
Anneccikk_03 Fatmanur12345 ayy amin inşAllah cümlemize kolay doğumlar nasip olsun, çok heycanlıyım valla
Fatmanur12345 Fatmaacylnn yaaa biran önce o haftalara gelmek istiyorum zaman geçmiyor sanki 22+2 olduk bizde
Kuumsaal77 Fatmanur12345 inşallah gelir canım zaman su gibi geçiyor kızımın bebekliği daha dün gibi aklımda ama şuan 3 buçuk yaşında ikinci bebeğimi bekliyorum ☺️
GirlandBoy_Mom Fatmanur12345 biri ayağımda biri karnımda 🥲🥰 insan sıkılıyor bazen ya ben de sıkılıyorum valla
Ebruaydn Fatmanur12345 Oğlum uyudu yarın kontrolüm var sezaryan günü vericek bu hafta içine kızıma kavusucam heyecandan mıdır nedir ama uyku yok öyle yatıyorum sadece 🙈
Fatmanur12345 Ebruaydn heyecandan bence 😍😍😍😍😍😍 allahim bizede nasip etsin o günleri insallah o haftalarda olmak istiyorum biraz önce ama sanki zaman durdu geçmiyor
HilalAkysn Fatmanur12345 bir yandan mide bulantısı yaşıyorum 12+3 ün. Diğer yandan 3,5 yaşındaki oğlumun uyumasını bekliyorum 🥴
Ebruaydn Fatmanur12345 Evet gecmıyor zaman çok şükür geldik sonına ama sağlıkla alıp evime gelsem başka birsey istemıyprum ☺️ Zor gecıyor birde bu haftalar iyice yoruldum