Merveee1 Yagmur9833 evet canım kesinlikle normal Doğum destekliyır ben tam tersi sezeryan istiyordum fikrimi bile dinlemedi hem yasın bende gidişat normal Doğuma uygun dedi ama kordon dolandığını için ben acil sezeryan a girmiştim hatta yarın randevum var kendisine bir hediye aldım onu verecem çok güler yüzlü Harika bir doktor 😊
Yagmur9833 Merveee1 ne guzel 😊 iste hayirlisi sezeryanmis demekki benimde ilk gebeliğim 21 yasindayim kismet bakalim
Gulcag Gulem bende Mersin 🤗 forum yaşam himmet beye gidiyordum canımı sıktı şehir hastanesine geçtim 39 haftalık olacam bu gece zaten normal Doğum para vermeyi lüzumsuz buldum şehir hastanesi de baya iyi gidiyor bütün arkadaşlarım orda Doğum yaptı hepsi çok memnun inşallah benim de çok çok az kaldı hayırlısı 😇 öyle de ben doğuracağım böylede bütün iş ben ve bebeğim de 😬😂🙈
Yagmur9833 Gulcag ay hic bisey kalmamis bekliyorum dogum hikayeni☺ saglikla gelsin insallah ilk gebeligin mi bide bende himmet beyide dusunmustum cok iyi dediler ama sultana gittim himmet bey nden caninizi sıkti
Kuzusarmasi Gulcag himmet bey neden sıktı canınızı bende ona gidiyordum bırakacam ilgisiz geldi bana ondan gitmek istemiyorum
Gulem Gulcag Şehir hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorum başar beye Doğum konusunda iyi odalar zaten tek-kişilik ben düşüp yaptığımda şehirde yaptım çok rahattim
Gulcag Yagmur9833 inşallah gelmiyor inat etti kızım 😂🙈 benim başka doktor yüzünden oldu tartışmam böbrek taşı düşürürken doktoru o kadar övdü ki beni 500 lira için ameliyat edeceklerdi bebeğimi riske atacaklardı. Himmet bey sadece çok yoğun biraz fazla geçiştiriyor 😒 ayrıca forum yaşamda Doğum yapmam 🤨
Yagmur9833 Gulcag Allah korusun ya hastanenn sahibi oldugu icin sanirim yogunluktan gecistiriyor olabilir forum yasamda dogun yapan cok yakinim var cok memnunlar biseymi gordun ki canim
Gulcag Yagmur9833 çok ilgisizler ben memnun olmadım olanda çok yok hemşireler bile sinirli garipler. İnan şehir hastanesine laf ediyorlar çok şekerler 😇
Gulcag Kuzusarmasi hem ilgisiz hem de çok geçiştiriyor ben başka doktor yüzünden tartıştım canım. Hemen değiştirdim o yüzden.
ceco Gulem ya ben Medical Park a gidiyordum bıraktım çok kötü doktoru hiç memnun değilim bir iyi bir kötü sonra araştırdım Acıbadem hastahanesi dr Erdal candana gitmeye başladım ama Mersin de iyi olanlar city Hospital