Edanursoylu Gunes6510 yaa 🥹 Rabbım sağlıkla sihhatle dünyaya gelmesini nasip etsin dualarım hep seninle ❤️
34Sevcan fairytale_ ben randevu aldım çam sakuraya ayın 20sine yapılıyor mu orada bilmiyorum şansımı deneyeceğim acaba erken mi oluyor diye düşünüyorum bugün 18.5 haftalık
fairytale_ 34Sevcan detaylı ultrason 20 vr 24 haftalar arası yapılır zaten canım doktor erken gorurse senı tekrardan cagırır 🌸
Cgdgd Edanursoylu siz cerrahpasada hangi doktora denk geldiniz hatirliyo musunuz? Bana aysegul hoca dediler barkodda, hocayi da gordum ama erkek bi hoca bakti adamin adi ne bilmiyorum hic 🫣
34Sevcan Edanursoylu teşekkür ederim bende ilk gebeliğimde özelde yaptırdım fiyatlar çok yükselmiş devlette çam sakuraya randevu aldım inşallah bakarlar
-sum- Edanursoylu perinatolojiye alan açtı mi kadın doğum doktorunuz direk randevu alabiliyor muyuz acaba 😊
De25 Sinemalan 182 yi arayıp alıyorsunuz 3 gündür 1 haftadır almaya çalışıyorum genelde sabah 10 da alınıyormuş
Sinemalan Bende Bakırköye aldım randevu yarın gidecem ama randevularda detaylı ultrason bakılmıyor yazıyordu doktoruma sordum al yaparlar dedi kafam karıştı aldım inşallah yarın yaparlar detaylı ultrason