Mrvsmt2502 Mecnun bende değilim gece uyanıp çocuk nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum kilitli olduğunu bildiğim kapıyı yokluyorum odaları geziyorum ocağı kontrol ediyorum yatıyorum uyku nanay tabi 😃
Eda42_ Hcrak Sizde görürsünüz inşallah doktorum çok olumlu konuşmadı bende bu yüzden bilmiyorum bekleyeceğim artık inşallah herşey yolunda gider
Papatyaleylaaa Eda42_ banada aynısını söylediler 6+4 te üç gün sonra kendi dr kontrolüme gittim bebeğimi de kalp atışını da duyduk üzülmeyin stres yapmayın inşallah bebeğiniz vardır sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸
Eda42_ Papatyaleylaaa Amin amin inşallah Rabbim umudumu sevincimi yarım bırakmasın inşallah amin 🤲🏻🤲🏻
deletedmom7263 Mecnun icini ferah tut dua et kontrollerini aksatma gerisini Allaha birak. Ben de cok seyi kafaya taktim ama stres yapmadim. Zaman su gibi gecti nerdeyse yolu yariladik🥰🥰
Mecnun deletedmom7263 evet evet. Kendime şöyle söylüyorum bunlar geçecek ve bebişim sağlıklı bir şekilde büyüyecek. Kendime boşuna yaptığım stresle kalacağım. O yüzden stres yapmamam lazım sanırım