Esinserkan Son adet tarihim 5 aralık. Tekrar adet olmama 1 hafta var. Yani şu an hamileysem eğer 7+4 oluyor. Aşırı derecede midem bulanıyor. Normalden Fazla acıkıyorum ve Tuvalet ihtiyacım fazlalaştı. Hamile olma ihtimalim varmı.
Esenn1 Esinserkan canım adetin baya gecikmiş benimde son adetim 5 aralık tı şu an 7 haftalık hamileyim neden bu kadar geç kaldın test yapmak için??
SedaRonyam Esinserkan normalden fazla acıkmak hemen olmuyor .. yanı bunu anlaman ıcın bu düşüncelerın sana doğru sonuç vermez test yap en ıyısı daha oto olur senın ıcın ..
Istahsizanne Esinserkan merak ediyorsanız neden test yapmıyorsunuz? Etmiyorsanız neden burda bir cevap arıyorsunuz?😊
Esinserkan Esenn1 olumsuz çıkmasından korkuyorum san ne Esenn1 olumsuz çıkmasından korkuyorum. Çok üzülüyorum o yüzden yapmadım
Esenn1 Esinserkan sanane ne demek ya neden soruyorsun o zaman adetin tam 1 ay gecikmiş 2. Adet tarihin gelmiş yani yüzde yüz hamilesin korkmana gerek yok git direk kan testi yaptır bence
SedaRonyam Esinserkan ama senın adetın baya bı gecıkmıs subay ayına gırecegız nerdeyse .. yanı sen ocak ayında adet olmamışsın hala o zaman hamılesın..
Alyamerve Esinserkan çğrenmen gereklı ılaç yazıcaklar sana folıkasir kullancan kanın düşükse hap kullancan aksatma bence
Alyamerve Esinserkan tamam git kan tsstleri yapılcak daha sana troid enfeksıyon virüs bunlar onemlı allah korusunonlar varsa cocuga bısy olur sonra pişman olursjnü
SedaRonyam Esinserkan Folik asiti neye Göre kullaniyorsunuz? Cünkü sizde emin degilsiniz hamile olup olmadiginizi.. yani gorunuste Evet öyle gozukuyor da .
Esinserkan Alyamerve benim adetim düzensiz bazen 1 ay olmadığım oluyor. Böyle adet olmadığım aylarda bi kaç defa yaptım negatif çıktı ve çok üzülmüştüm o yüzden yine aynısı olur diye korkuyorum
Alyamerve Esinserkan baştan bunu belırtsene cnm olabılır evet duzensız adetlerde bazen 60 gun olmadıgı oluyo ama evde bari idrr test uap