myangelson Cimcime30 o zaman testlerinizde hata var çünkü pik görüntüsü değil bu. Strip olanlar çok daha hassas oluyor bu kaset testlere göre. Geçen ay böyle durum yasadiysaniz değerlendirin o zaman
Cimcime30 myangelson kuzum bak bu geçen ayın piki ama tam zamanında adet de oldum ordan emınım pik dıye
myangelson Cimcime30 yani dediğim gibi pik görüntüsü değil bu ama kendi basiniza geldiği için daha iyi bilirsiniz değerlendirdiniz mi bugünleri? Yumurtlama gorduyseniz sıkıntı olmaz değerlendirildiyse zaten
Cimcime30 Cimcime30 @dogakartal kuzum bu gecennayın piki ama karşılaştırma ya bakarmısın bnmkı tam koyu olmuyor
Cimcime30 myangelson kuzum degerlendırdım ortadakı ve alttakı testlere bakarmısın Ikısıde aynı mı bana göre pik ondan soruyorum
dogakartal Cimcime30 canım dha pik olmamış ki bende ovulasyon ile ilk seferde hamile kaldım ama bunlar pik değil benm eski postlarıma bak görselleri var testlerimin testim aynen bu şekilde olduğunda bi kaç gğn sonra pil ve çatlama gerçekleşti
Merveemctgcl Cimcime30 bizim testler niye tam pik olmuyo acaba ya gelişimde mi sıkıntı var o yüzden mi hamile kalamıyoruz tam gelişmeden çatlıyo olabilir mi
Ebrugunesss Cimcime30 ikisi de nerdeyse aynı pik olması için t çizgisinin de c kadar ya da daha koyu olması lazım belki yaklaşmıştır bi kaç güne iyice koyulaşır