myangelson Cimcime30 pik bu kadar silik gözükmez pik yapmamış testiniz. Pik demek için ikisinin aynı koyulukta olması lazım veya t çizgisinin daha koyu olması lazım
dogakartal Cimcime30 canım dha pik olmamış ki bende ovulasyon ile ilk seferde hamile kaldım ama bunlar pik değil benm eski postlarıma bak görselleri var testlerimin testim aynen bu şekilde olduğunda bi kaç gğn sonra pil ve çatlama gerçekleşti
Baciko Cimcime30 canım yumurtlama olmamış en üstteki hiç yok gibi zaten birde sen yine bugünü degerlendir
Mamiko_2020 Acaba yumurtlama devam mı ediyor.Pek fark göremedim ama ilk attığın bi tık daha koyu gibime geldi 🥰Bence bugünleri de değerlendir illaki silikleşmesini bekleme 🫶🏻
Cimcime30 Mamiko_2020 kuzum ilk attığım ayın 6 sı ortadakı dün en asagı bugün iki gündür yumurtlama oluyor sanırım alıntım cok
Ozgenurr1234 Canım lh dalgalı olabiliyor tam siliklesmemis ama bence 3 günü değerlendir. İlki daha koyu olabiliyor ama o silik gorunende dalgalanma olabilir takipte kal tam silinene kadar
myangelson Cimcime30 o zaman testlerinizde hata var çünkü pik görüntüsü değil bu. Strip olanlar çok daha hassas oluyor bu kaset testlere göre. Geçen ay böyle durum yasadiysaniz değerlendirin o zaman