Hasreterel Edebyahu bende henuz sadece yıkamadım hangı deterjanı kulanmayı dusunuyırsunuz bn hıc bılmıyorum
Edebyahu Hasreterel instagramda mühendisinoğlu var ben onu takip ediyorum şampuan olarak muslera aldık bez olarak goon aldık deterjan için de baby me granül sabun aldım
Polo Hasreterel tamamen organik Grean clean baby aldm ben. Mühendisoğlunun sayfasından takip ettim. Stokladım. Hatta geçen de bime geldi. Ordanda baya aldım. Bir senelik detarjan var :)
Kuubbraa Hasreterel dalan markasının granür sabununu kullananilirsiniz tamamen doğal ☺️ Bu arada benimde doğumum 4 nisan 😊
Byzctn Monarosa benim de iki üç bir şey kaldı alınacak birde daha erken diye eşyalarını yıkamadım ütülemedim çantamı hazırlamadım biraz daha geçsin diyorum
Hasreterel Edebyahu bende kararsızım acaba ne sekıl yıkasam genelde makıneye atmayın dıyorlar elde yıkayın falan
Esrateke Byzctn Bebek odamız, kıyafetlerimiz vs hazır. Tek eksiklerimiz kremleri yağları ve bezleri bir de bebek arabamız. Doğum 15 nisan dedi Allahtan bir şey olmazsa 🥰🥬
hohomoromu Hasreterel elde hangi birini yıkayacaksn canım makinann bebek programı varsa eger onda yıka yoksa eğer benim makına 60 derece de yıkıyor bebek kıyafetını 3 saatte biraz fazla gelıyor bana da derecesi ve saati 😒
Bs45 Sadece ev temizlenip eşyalar gelip kıyafetler yikanicak birde halisi perdesi var sadece ☺ inşallah zamanında gelir bebelerimiz. Kızlar birşey sorucam kasilmalariniz ne durumda benim çok sık oluyor korkuyorum.
BusraTugay Benimde odası hazır kıyafetleri bitmedi neler aldınız kızlar kıyafet olarak zıbın falan kaçar tane hiç bir fikrim yok ne alacağım konusunda
Edebyahu BusraTugay ben bi tane 10lu hastane çıkışı 4-5 takım 5li hastane çıkışı aldım tabi alt üst çorap Müslin bez aldım
Polo Byzctn Süt saklama poşeti ve bebek için file kirli sepeti kaldı :) Onlarıda en kısa zamanda alıcam :) Hastane çantasını ne zaman hazırlasak ?