birdilektut15 Kızlar benim pcosum var adetlerim çok aşırı düzensiz 8 aydır çocuk deniyoruz olmuyo cuma günü doktorum klomen ve estrofem verdi klomene pazartesi başlayacağım böyle hamile kalan var mı acaba ?
minikbebegim06 birdilektut15 ben klomen+catlatma ignesiyle ilk seferde hamile kaldım pcos vardı inşallah size de nasip olur kolaylikla 💐😊
mavi_anne23 birdilektut15 klomen kullandığım ay hamile kalmıştım baya etkili bir ilaç Hiçbir şeye de dikkat etmedim kilo konusunda okadar da kilolu değildim ama yinede dikkat etmek gerekiyor. şuan diyete başladın ve klomen kullanıyorsun ama bu kısa sürede okadar da kilo veremezsin ki en az 2 . 3 ay önce fln başlaman lazımdı diyete artı egzersiz fln ama yinede devam et bırakma inşallah hakkında hayırlısı olur 🌸
Asena6532 birdilektut15 merhabaa kasımda doktorum bana da klomen verdi.Adetin 5. Günü başladım.ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gittim sağ tarafta iki tane yumurtam büyümüştü (20-22 cm)Bugün regl günüm fakat olmadım.
Pnrazz birdilektut15 klomen kullandığım ay hamile kaldım. Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin İnşaallah
birdilektut15 minikbebegim06 canım inşallah ya peki böyle nelere dikkat ettin ben diyetede başladım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama zayıflayamıyorumda boyum 165 kilom 79
minikbebegim06 birdilektut15 ben öncesinde başlamıştım diyete kilo verdim daha verirken işte iğneyle hamile kaldım ama şuan zaten ödem yaptirir o ilaç ve iğneler bide de bisey kullanma hayit otu falan diyorlar ya ondan falan kullanma bol su içtim sadece ve dinlendim ağır işler falan hiç yapmadım avokado yedim süt yoğurt tükettim çok ayakta kalmadım uzandım iğneden sonrada sık ilişki oldu bizim
mavi_anne23 birdilektut15 neler yiyorsun mesela pko ztn kilo vermeyi çok zorlaştırıyor doğru. Bende de pko var ama sıkı bir diyet ve yağ yakan egzersiz Le 2.5 ay gibi bir sürede 10 kilo ya yakın vermiştim
birdilektut15 mavi_anne23 2 öğün besleniyorum birde ara öğün yapıyorum kahvaltıda avakado haşlanmış yumurta ve ceviz zeytin birdilimde tam buğday ekmeği yiyorum akşamlarıda ekmek hiç yemiyorum salata birde biraz ana yemekten yiyorum
mavi_anne23 birdilektut15 bekarken zayıflamıştım ben. Evlendikten sonra 1 yıl denedık olmayınca doktora gittim ilk ayda klomen le hamile kaldım sağlıklı yaşamak çok önemli ve bol bol su 🌷
birdilektut15 Pnrazz hayırlı olsun bebişiniz sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah sizde mi pcossunuz
Pnrazz birdilektut15 yok değilim ama bır kere kullanmıştım. Çok teşekkür ederim. İnşaallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Asena6532 birdilektut15 kan vermedim birkaç gün daha geçsin öyle vereyim diyorum adetim düzenlidir bugün daha olmadım