gezentianne gunesveguney Eurofins firmasında yaptıedım eve gelip kan aldılar hastaneye gitmedim. 360 Euro idi kapsamlı paket.
gunesveguney gezentianne eve gelmeleri çok güzelmiş 🫣 doktorumun verdiği broşürler arasında eurofins de varmış bugün arayacağım bende çok teşekkür ederim kaç günde çıktı sonuç peki
Nckl Nevagen genetikte yaptırdım ben adresinize kadar gelip hemen 2 dk içerisinde alıyorlar 11.500 tl tuttu sonucu da 8-9 gün içinde çıktı
gunesveguney Nckl çoknteşekkür ederim bütün arayıp bilgi alacağım bende hiç şikayet vs de yok haklarında güvenilir görünüyor 🤲🏻
xyzxyz Nckl merhaba. Doktorum bana da nevagen broşürünü verdi. Memnun kaldınız mı? Sonuçlar doğru mu? Cinsiyet tahmini de yaptı mı?
Eceunverkanra Afrodita Araya haftasonu girmis miydi acaba? Ben persembe gunu vermistim kani araya haftasonu girdi carsambadan sonra olmadi bir arayip sansimi deneyeyim. Peki sojuclar cikinca size ulastilar mi siz mi yazdiniz ogrendiniz?
Redpepper Veritas my prenatalde karar kaldım yarın randevu alacağım, şikayet çok olan firmalar var onlardan uzak durmanızı öneriririm sadece şuan isim vermiyim
gunesveguney Redpepper hiç ismini duymamıştım bir araştırayım teşekkür ederim. Evet bende şikayetlere özellikle dikkat ediyorum 🙏🏻
gezentianne gunesveguney Perşembe günü kanı verdm cuma Lyon’a ulaştı diğer perşembe sonuç geldi. Benim tercih etmemin bir sebebi de bir sorjn cıkarsa amniyosentez işlemini ücretsiz karşılayacak olmalarıydı. Diğer sordgum firmalar karşılamıyor dedi
gunesveguney gezentianne aaa bunu bilmiyordum çok çok iyi bu. Bütün konuştum 4 firma ile içime en çok eurofins sindi ya aşırı bilgi verdi yaklaşımları da çok iyiydi doktorla görüşüp pakete karar vereceğiz oraya yaptıracağım bende sanırım