Nurtanesi89 su azlığı yapan endol ilacı nidicard değil ki 😏 yani sen her şekilde söylemişsin doktoruna ama inat etmiş. Benim serklaj önlem amaçlı oldu 12. Haftada doktorum sağolsun bana hep açıkladı bana dedi ki biz bürün silahlarımızı kuşanalım önceden. Hatta ben ilk 12. Haftada 2 doz içiyordum magnezyumu hafif karın ağrım olunca 3 doza çıkardı doktorum o karın ağrısı da kesildi hemen benden. Evet riskli bir ilaç belkide insan düşünüyor sonuçta ilaç ama kar zarar düşünülünce bizin gibi hastalarda kullanılması gerekiyor. Bana doktorum kullanmaya başlatmadan önce bütün süreci anlattı ve açıkça bu ilacı perinatologlar sana niye içiyorsun diye soracak hatta kızacaklar dedi onlar doğum sancın gelince başlatıyorlar ancak dedi açık açık dedi bunları doktorum ki detaylıdaki perinatolog da kızdı bana derhal ilacı bırakmamı ancak hastaneye yatarsam verdiklerini bebeğin kilosu az doğar dedi 🤣 ki bebeğim 3 hafta ileride oluyordu kilosu. Bende sadece birinci bebeğimde 5 gün hastanede yattım hocam o zMan nasıl durduramadılar. Yani insan birieyler yaşayınca o çaresiz bekleyişi yaşayınca her tuşa basmak istiyor. Allahım sana da karşına vicdanlı doktor çıkarsın 🤲🏻 Ben ilk bebeğimi doktorumun ihmali vardı Allahım sana yaşatmasın inşallah. Birde nidicardı sağlık ocağı vs yazamıyor doktorunun yazması lazım yada doktorunumu değiştirsen acaba ? Başka birilerinden görüş alsan keşke