Smyyoky yLzgrLr bol bol su için, sürekli temiz çamaşırlar giyin ve her gün güzelce sıcak suyla yıkayın, bir de kasık arasına sıcak havlu falan koyun. Bende de çıktı, tekrar tahlil yaptırdım lökosit sayısı baya azalmış. Geçmiş olsun.
yLzgrLr Smyyoky çok teşekkürler canım normalde de sürekli sistit oluyorum zaten birde havalar soguk olunca üşütüyor insan 😔
Smyyoky Camlicagizem iyi bir perinatolog tarafından yapılırsa ciddi ciddi cinsiyet söylüyorlarmış ikili taramada.
Teslime0106 Mtemiz sen ikisinden de almalısın bence evde bulunsun duruma göre giydirirsin 😊 benim 13+1 hayırlısıyla gelsinler bakalım 🤗
Mtemiz Ebbruu 2500₺ demisti bizede doktorumuz benim tup bebek masrafim cok oldu boyle durumlarim olmasa kesin yaptirirdim , doktorum risk gorsem yaptir derim zaten ama suanlik oyle bi durum yok dedi hayirlisi bakalim 🧿
Aysenurtsr Yaa gecen sene ki zamanlarim aklima geldi 🤗 agustos dogumlu oglum, yani bu agustos da 1 yasinda olacak ❤️ Ben bir tek hastanede 5 li zibin seti giydirdim sapkasi vs. Ertesi gun eve ciktigimizda, eylulun ortasina kadar sadece tek Zibinla kaldi. Sicakti, sicaktan dolayida kirmizilik fazla oluyordu, hep rahat biraktim, serin serin. Sicak iyi olmaz bebeklere.
Mtemiz Minik_Hanim kesinlikle bende oyle dusunuyorum ben usumezsem oda usumez heralde ince muslinler isimizi gorur heralde , duruma gore sekil aliriz artik iyi olsunlar yeter ki
Ebbruu Mtemiz bizede aynısını dedi ben sonuçta kötü birşey çıkacağını düşünmüyorum ama eğer durumunuz el veriyorsa yaptırmakta yarar var çok güvenilir iyi bir test dedi bizde yaptırdık :)
Camlicagizem Mtemiz maalesef canım İzmir’de oturuyorum 😔 Neyse yapcak bişey Yok ha 2 hafta önce ha sonra eninde sonunda öğrenecez ya😊 sağlıklı olsunlarda🙏🏼
SedaRonyam fatmaayan yok canım ben 11. Haftada gıttım o zaman belli degıldı şubatta gıdecem bakalım artık