Yusufunannesi_ Mtemiz evet bebiş önce göstermedi de biraz sallayınca açtı birazcık bacaklarını doktor çıkıntı var dedi renkli ultrasonla da baktı kan akışı yok dedi bakarken bir açtı bacakkarını doktor %500 erkek ben hiç erkek diyip kız doğurtmadım dedi :) Sağol teyzesi 😍 hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar sağlıklı bir şekilde doğsunlar kucağımıza alalım inşAllah🙏 sizde cinsiyet belli mi
Mtemiz Yusufunannesi_ benimde erkek gibi duruyor ama daha netleyemedik biz haftaya kontrolum var insallah %500 luk bi sonuc bizde aliriz kiz ve ya erkek 🧿🙏🏻
Eccess Mtemiz benim evet bugün 13+1 im ve doğum 6 ağustos bir problem oldugunu düşünmüyorum sizinkinn doğru olduguna eminmisiniz ?
Mtemiz Eccess evet eminim dedigim gibi yukarida bi arkadas daha 6 agustos yazmisti . Her neyse cok onemli degil :)
Mtemiz Eccess yazdiktan sonra farkettim bi yanlislik var 😄😄 bizim dogru 6 agustos farkli bi arkadas 12 agustos gorunuyor yazmisti . Ben ona cevap vermistim bi yanliklik olabilirmi 6 agustos olmasi gerekli diye hatlar baya karisti 😂
yLzgrLr Kızlarrr idrar enfeksiyonu yaşayanınız var mı bir türlü kurtulamıyorum :( 10+3 olduk haftaya kontrolüm ikili tarama yapılacak daha önce 5 günlük antibiyotik kullandım ama hiç faydası olmadı 😔
SedaRonyam yLzgrLr bende de oldu 🙈 bende antıbıyotık ıctım bırdahakı randevumde bellı olur artık gecmıs mı dıye
Smyyoky yLzgrLr bol bol su için, sürekli temiz çamaşırlar giyin ve her gün güzelce sıcak suyla yıkayın, bir de kasık arasına sıcak havlu falan koyun. Bende de çıktı, tekrar tahlil yaptırdım lökosit sayısı baya azalmış. Geçmiş olsun.
Ebbruu MelikeAhmet canım detaylı ultrasonu hamileliğin boyunca iki defa yaptıracaksın biri 12hafta civarında biride 5,6aylıkken bebeğin bütün kalp damar dalak böbrek vücuttaki organları inceliyorlar burun boyun vs aklına gelebilecek birçok şey ben birde fetal DNA yaptırdım kendi doktorum Sakarya’da orada yaşıyorum şuan 3,5 aylık hamileyim detaylı ultrasonu ve fetal DNA yı Amerikan hastanesinde yaptırdım Nişantaşı fetal DNA yaptırmaktaki amacımızda bunda sonuç 100de 99 net çıkıyor sakatlık dawn sendrom gibi kalıtsal hastalık varmı diye şükürler olsun sağlıklı sonuçlar aldık bir çok kişi detaylı yaptırıyor yeterli geliyor fetal dna biraz tuzlu o yüzden herkes tercih edemeyebiliyor ama doktorların önerdiği bir test detaylı ultrasondan daha detaylı ve net sonuç veriyor .
Mtemiz Ebbruu evet doktorumda bahsetmisti bize net sonuc bir daha 2 liye 4 luye vs gerek yok diye . Ne kadar yaptirdiniz ?
fatmaayan Merhabalar bizde 12+5 Ağustos annesıyım normal Doğum istediğim için Ağustos’un 15 kdr bekleriz dedı doktorumuz yaz bebeği olduğu için uzun kısa hepsinden alıcgz inş sağlıklı sahatlı gelsınler kıyafet kolay buarada ikili testmı yaptırdım doktorumuz %90 erkek bebek 👶🏻 dedı 🙏
Camlicagizem Merhaba sevgili Ağustos annişleri 🤗 Biz 11 haftalığız Ağustos 22 si tahmini doğumumuz🙈 Hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah🙏🏼 Birde ikili testte yapılan cinsiyet tahmininin doğruluk payı ne kadar?🤔
Mtemiz Camlicagizem vallahi hic bilgim yok doktorum olcumleri yapti ama 2 li icin kan testi yapmadi detaylida bakariz ilerleyen haftalarda demisti .
Smyyoky Camlicagizem iyi bir perinatolog tarafından yapılırsa ciddi ciddi cinsiyet söylüyorlarmış ikili taramada.
Minik_Hanim Mtemiz şimdi kesin saldırırlar bana ama benim kişisel tercihim kat kat sarmamaktan yana nasıl alistirirsan öyle gideceğiné inanıyorum ve bir yerde bebeklerin usumedigini okumuştum.. Bu arada bende ağustosta dogurcam allah nasip ederse hep kolsuz tulumlar aldım.. ince bir battaniyenin hastaneden çıkarken yeterli olacağını düşünüyorum🤔
Mtemiz Minik_Hanim kesinlikle bende oyle dusunuyorum ben usumezsem oda usumez heralde ince muslinler isimizi gorur heralde , duruma gore sekil aliriz artik iyi olsunlar yeter ki
Minik_Hanim Mtemiz ben 10+4 um ama bugün gittim 11+5 dedı ilerde gidiyor ve %85 erkek dedi :( Pipi mi çıkmış dedim iç organlarına göre soluyorum pipi yok henüz dedi.. Kendinden çok emin konustu %85 çok ciddi bir oran değişir belki dimi ya :((