Ysmnkrcy Anacsevgidolumelek insallah tabi de işte haziran temmuz ağustos derken baya sıcak çok sıcak daha da sıcak diye soylenicez gibi 😂😂
Anacsevgidolumelek Ysmnkrcy ben normalde mersin liyim istanbul a geleli 8 ay falan oldu haziran ayinda gelmistim istanbul a o zaman tum yazi ustumu basimi orterek ve hic terlemeden gecirmistim cunku istanbul bana baya serin gelmisti mersin den sonra :) diyorum ki hamileligimde de vucudum alismis olmayabilir istanbul yazina ve cok.sicak olmayabilir benim.icin ama bilemeyiz tabi iki kati fazla sicagi hissediyor insanlar. Sadece O sanci halinde bol terler dokecegimi biliyorum 😰 Allah bize sabirlar versin hepimizi bir avazda kurtarsin insallah 🤲
nes94 Mtemiz Benim uzun kollu zibinlarim var şimdiden gece soğuk oluyo gündüz sıcak ona göre kalın veya ince giydirebilecegim şeyler alıyorum zaten yaşadığım yerden ötürü sıkıntı yok benim ağustos sıcak olsa eylül net soğuk yani akşamları her türlü soğuk da 😀
MelikeAhmet Ebbruu detaylı ultrasonu doktorun mu istedi canım ve detaylı ultrasonun amacı ney neleri kontrol ediyorlar
Anacsevgidolumelek Eccess biz de 13 olduk bugun cuma gunu 2 linin sonucunu almaya gideecem belli oluyor mu yaa? Bize fiziken erkek ama tahminen kiz dedi oyle bir ikilemde birakti ki yanii. Yoksa hazir gitmisken tekrar ultrasona girip cinsiyet baktiracam catliyorum valla 😁
Eccess Anacsevgidolumelek bana doktorum 12 haftada belli olur demişti gittiğimdede söyledi yani %75 kız dedi umarım sizinkide belli olur ☺️☺️
Anacsevgidolumelek Mtemiz yaa net konusmayabilir de bu kadar muallakta birakilmaz ki 😁😁 fiziksel olarak erkek ama tahmini kiz 😁
Anacsevgidolumelek Nazlioznc benim.hedefim ilk 3 4 ay kilo almamakti aslinda ama 12+4 de tartildigimda 1 kilo almis gorundum doktorum super dedi ama ben pek memnun kalmadim. Dengelemeye calisiyorum bende eger hamur isi yediysem.bir sonraki ogun protein almaya calisiyorum ya da ertesi gun diyet modunda ilerliyorum ya da aksam yogurt salata gibi yemeye calisiyorum. Cunku kilolu bir hamileyim cok kilo da iyi degil sekerim sinirda cocuguma da zarar vermek istemiyorum 😐 cok sikintili bu kilo durumu yaa Allahtan cok tatliya dusmedim ☺
Nazlioznc Anacsevgidolumelek dokotrda bana 11 kilo alcaksın dedi ama ben sanmıyorum kesin o 21 31 falan olur 😂
petitehatunn Mtemiz yaa evet heleki senelerdir beklenen bir bebek olunca insan hemen herşeyi halledip öyle bekleyeyim diye düşünüyor ☺️
khandenur Mtemiz Merhabalar, bizde Ağustos bebeği olacağız inşaallah 🥰 dayanamayıp şimdiden kısa kollu zıbınlar aldım, evlerimiz sıcak olur sonuçta. Zamanla Eylül, Ekime uygun kıyafetler alırım diye düşünüyorum 😌
ftmNuryvz Bizde şuracıkta bekleyelim teyzişleri😊 10+1 olduk cinsiyetini merakla bekliyoruz ❤ rabbim sağlık versin herşeyin başı sağlıklı olması