GirlandBoy_Mom Meriveannesi doktor yönlendirme yapıyor canım ofis gibi bi yer var oraya gidiyosun ikili test yazıyor atıyorum 2 hafta sonraya veriyor bizim burda öyleydi değişmediyse bende ozaman 11.haftada gitmem gerek ki randevu almam için
Meriveannesi GirlandBoy_Mom bana da randevu alabilirsiniz demişlerdi hastaneye gelin ordan alın demediler
GirlandBoy_Mom Meriveannesi ikili test için mecbur 11 . Haftada gidicem randevu almak için o da 25 ine denk geliyor
GirlandBoy_Mom Meriveannesi evet canım öyle oluyor ofis gibi bi yer görevli var sana diyor işte şu tarihte gel
Ceren1996 GirlandBoy_Mom ben randevu aldım şehir Hastanesi’ne 11+4e ikili test için 11. Haftada yapiiliyor diye biliyorum
GirlandBoy_Mom Meriveannesi evet 25 inde Gidicem doktor zaten 1 ay sonra çağırmıştı ama ben uzatmayı düşünüyodum düne kadar ama ikili test aklıma geldi o yüzden randevu Almak için mecbur gidicem ki beni yönlendirsin sen kaçında gidiceksin
Aysegul3454 GirlandBoy_Mom Haftaya kadar yapılıyor ikili test. Ben cinsiyeti 16. Haftada özelde öğrenmiştim, 16da devlete gittim söylemediler. 18i bulabilir devlette cinsiyet öğrenme.